• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Kasza Tibi és L.L. Junior költözött a Villába, hogy hétvégére egy-egy új slágert írjanak a Villalakókkal közösen

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


ÚJ LAKÓKKAL BŰVÖLT A VALÓVILÁG

Kasza Tibi és L.L. Junior néhány napra beköltözött a Villába.

A Villában elindult a zene hete. A játékosok az elkövetkező napokban két csoportban dolgoznak majd, egy-egy zenész vezetésével, hogy péntekre írjanak egy-egy vadonatúj slágert, melyet elő is adnak. A két csapat élén nem akárki áll, hanem Kasza Tibi és L.L. Junior, akik néhány napra be is költöztek a Villába, hogy együtt lakjanak a játékosokkal.

A hír hallatta előtt, azonban még mindenki azon gondolkodott, vajon kire kerül a zöld kendő, és ki kit vinne magával Párbajozni. Éva Alekosszal, Béci pedig Lacival latolgatta az esélyeket. A Villa szerelmes párjának Giginek és Jerzynek azonban eszébe sem jutott az erőviszonyokat elemezni, mert Gigi rosszul érezte magát. Jerzy aggódva csak annyit kérdezett, hogy kérjen-e terhességi tesztet.
Videó



Jerzy kérdésének köszönhetően lehullott a lepel az egyik legnagyobb rejtélyről, mely napok óta körüllengte a Villát, hogy mi történt a nyugiszobában. Gigi szerencsére jobban lett, és gondtalanul örülhetett az új zenei stúdiónak, amit ő fedezett fel elsőként a nappaliban.

A Villa két szobája ugyanis stúdióvá alakult át, mert a Villalakók ezen a héten slágereket írnak majd, Kasza Tibi és L.L. Junior segítségével. Mindkét zenészhez négy-négy Villalakó tartozik. Tibi csapatába Éva, Laci, Alekosz és Gigi került, Junior csapatába Béci, Anikó, Szandika és Jerzy. Tibi és Junior hamar megtalálta a Villalakókkal a közös hangot, és jelenlétükkel kicsit fel is dobták a Villa életet. A két sztár azonban nem csak dolgozni jár be a Villába, hanem szerdáig bent is alszik, aminek nagyon örültek a lakók.
Videó



Tibinek és Juniornak nem kellett sok idő, hogy otthon érezzék magukat a Villában. Tibi már az első este vacsorát főzött a többieknek és ezzel elérte, hogy a Villalakók karácsony óta először együtt üljenek le asztalhoz, és együtt vacsorázzanak. Tibi főzés közben a Villaéletről faggatta a többieket, vacsora után pedig Junior kérdezte Szandikát, hogy miért romlott meg a viszonya Alekosszal.
Videó



A Villalakók számára már megszokott bútordarab az igazmondó hinta. Tudják, hogy ha beleülnek, minden kérdésre őszintén kell válaszolniuk. Természetesen a vendégek sem hagyhatták ki a játékot. Beültek, válaszoltak, majd ők is kérdezhették a Villalakókat.



Azonban mikor Kasza Tibi azt kérdezte Anikótól, hogy van-e valaki, aki kint vár rá, és ő csak annyit felelt, hogy nincs, Éva rögtön felszólalt, hogy mikor beköltözött a Villába azt mondta, hogy van barátja. Emiatt a megjegyzése miatt Éva ismét kivívta Szandika és Anikó haragját és elszabadultak az indulatok. A Törtető lány és Plasztik cica ugyanis megint összekapott. Tibi és Junior hamar rájöttek, hogy ha egyszer elindul egy kibeszélés, abból bizony nem könnyű kimaradni. A két celeb, mikor félrevonult a szaunába megbeszélték, hogy csak két órája vannak itt és máris egy hatalmas vitába csöppentek.
Videó



Az új lakók hamar belátták nem könnyű az élet a Villában. Ám ez a pár óra arra is elég volt, hogy megkedveljék egyik-másik játékost. Tibi és Alekosz például hamar egy hullámhosszra kerültek.

A nap végén Tibi és Junior elhatározta, hogy egy ágyban alszanak, de Szandika majdnem keresztülhúzta a számításukat, ő ugyanis gondolt egyet, és befeküdt Tibi mellé az ágyba.
Videó




Kedd esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.