• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Hatalmas eredménnyel zárult az adomány gyűjtés, a lakók is megünnepelték a sikeres pénzgyűjtést

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


JÓTÉKONYKODÁSBÓL ÖTÖSRE VIZSGÁZOTT AZ ORSZÁG!

Minden idők legsikeresebb adománygyűjtését zárta tegnap az RTL Klub: több mint 177 millió forint gyűlt össze. Ebből az összegből 8852 családnak, azaz több mint 35 ezer rászorulónak segítettek az adakozókedvűek.

Természetesen számos egyéb felajánlás is érkezett, többen bútorokkal és háztartási gépekkel segítenék a rászorulók életét.

A jótékonysági gálán a Villalakók is felléptek, így tehát a tegnapi nap a felkészülés jegyében telt. A nagysikerű Villaslágerekhez koreográfiát tanultak, tanáruknak Bécit választották, aki nagyon komolyan vette a feladatát. Teljes fegyelmezettséget várt a csapattól, de tudjuk jól, hogy a Villában, ez nem megy olyan könnyen. A kemény munka este meghozta gyümölcsét, a luxusbörtön lakói óriási sikert arattak.
Videó



A folytatásban Alekoszék újabb izgalmas feladattal találták szembe magukat: testszépségversenyt kellett rendezniük, vagyis mindenki lefotóztathatta a többiekkel azt a részt, mellyel a legelégedettebb saját magán. Az elkészült képek alapján a Villalakók pontozták egymás testrészeit, de ennek az ártatlan játéknak is rossz vége lett. Alekosz ugyanis lehúzta Évát, ebből pedig óriási balhé lett kettőjük között.
Videó



Elérkezett a gála ideje, Laciék a ValóVilág4. történetében először, teljes létszámban elhagyhatták a Villát, hogy fellépjenek a jótékonysági műsorban. Egy biztos: a játékosok még sosem voltak ennyire izgatottak. Minden okuk meg is volt rá, hiszen óriási dolognak lehettek a részesei. Nem mindenkinek volt azonban felhőtlen a boldogsága, Évát ugyanis nagyon bántotta a reggeli veszekedése Alekosszal. Az este végére viszont sikerült tisztázniuk a félreértést, így végre a Törtető lány is átadhatta magát az örömnek.
Videó



A sikeres pénzgyűjtést egy igazi paraszt bállal ünnepelték meg a Villalakók. Népviseletben, terülj, terülj asztalkám és muzsika szó mellett buliztak Gigiék.
Videó



Nyilván mindenki emlékszik rá, hogy a reggel balhésra sikeredett, a veszekedés apropója az volt, hogy Alekosz Anikót előbbre helyezte Évánál egy játékban. Éjszaka, a pénzgyűjtést ünneplő buli alatt aztán Éva elérkezettnek látta az időt, hogy végre tisztázza sérelmeit Anikóval. Le is ültek, hogy elmondják, mit gondolnak egymásról, de Évát még ezután is tovább mardosta a féltékenység. Így aztán elhatározta, hogy kiszedi Alekoszból, hogy a Villa Okostojása vajon őt, vagy Anikót szereti-e jobban? Alekosz nem adta könnyen magát, végül mégis Éva mellett döntött.
Videó





Vasárnap esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.