• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Szandika kinn akar maradni, ezért Bécit hívta Párbajra

0

Címkék: , , , ,

SZANDIKA KI AKAR ESNI, EZÉRT BÉCIT VISZI

Szandika Alekoszt vitte volna ki, ha nem lenne rajta lila kendő, mert erősnek tartja. De így csak Béci maradt.

A Kihívás eseményei

Szandika sokakat megfélemlített pusztán azzal, hogy rendre utat enged az ösztöneinek. Nincs ez másképp a Kiválasztás óta sem. Eleinte még azt hangoztatta, hogy ki akarja ejteni Évát, ezért kell neki a zöld kendő, de egy nappal később már haza akart menni és a Bécivel való – számára vesztes kimenetelűnek jósolt – csatáról beszélt. Senki sem tudta, mit fog tenni, de a riportszobában Stohl Andrásnak azt mondta, szerinte a csúcson kell abbahagyni.
Videó



A kisfilmek felidézték Szandika érzékeny és boldog pillanatait, a Kiválasztást megelőző eseményeket és szándékai változását, az Évával való barátságát és az elhidegülésüket. Szandika nevetett a képsorokon, Éva viszont elérzékenyült és pityergett, bevallotta a nézőknek, hogy ő még mindig szereti Szandikát. A Plasztik cica viszont azt mondta, benne valami megváltozott és reméli, hogy az idő majd begyógyítja a sebeket.
Videó


Béci, Gigi, Jerzy és Laci úgy érzik, átverte őket Szandika, viszont ő saját elmondása szerint a „változtatás jogát fenntartja”, ezért már nem az a célja, hogy bent maradjon. Béci az élő kapcsolás alatt kikelt magából, elmondta, hogy Évának a reklám alatt megint olyan megnyilvánulása volt, ami miatt kint akarja látni és dühös Szandira, amiért már nem az a célja, hogy a Törtetőt „kitakarítsa” a Villából. Laci és Jerzy is csalódott, amiért belementek a jelrakási játékba.
Videó



Szandikának üzenetet küldtek a már kiesett Villalakók, a Plasztik cica elsírta magát, de nem engedte, hogy ez az érzelmi impulzus befolyásolja. „Ha maga János Pál pápa kikel a sírjából és ide letérdel elém, akkor is az van, amit én mondok.” Ezekkel a szavakkal oszlatta el a kétségeket Szandika,
Videó

majd mindenkihez intézett néhány szót, és elmondta Alekosznak, ha nem lenne védett, akkor őt vinné, mert nagyon erősnek tartja. Évának szerencséje van. Szandika kedves szavakat intézett Bécihez, de végül rátette a zöld kendőt.
Videó





A kedd esti Kihívás: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.