• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Kemény hét vár a Villalakókra

0

Címkék: , , , , ,


KŐKEMÉNY KATONAI HÉT KEZDŐDIK A VILLÁBAN

Divatbemutató hulladékokból, őszinteségi játék és két kegyetlen kiképző várt a lakókra a jótékonysági show után.

A Villalakóknak hulladékokból kellett ruhákat készíteni és egy házi divatbemutatón felvonulni benne. Jerzy nyitotta a show-t, aki jóval több pontot kapott annál, mint amennyi textil fedte a testét. Béci breakelt egy keveset zsákokból készült öltözékében, Laci viszont kardozott spártai ruhájában Tom Jones Sex Bomb-jára. Alekosz Rambóra vette a figurát növényekkel a fülén, osont, kúszott és mászott, majd fakést szorított Béci nyakához és előadott egy jelenetet, ami alatt „tisztára sztallonés volt a feje” Éva szerint. Anikó a jövő Playboy-nyuszijaként vonult fel, ő volt a lány az űrből, de Alekosznak nem tetszett eléggé, ezért lepontozta az alumínium-öltözéket. Gigi bantus ruhát viselt tele „gyümölcstartozékokkal” és Beyoncé Single Ladies-ére rázta a fenekét. Éva orosz földművelő jobbágyként vonult be egy gyümölcsöskosárral a kezében, ezúttal az Okostojásnak is tetszett, tíz pontot adott neki.
Videó



A még játékban lévő lakók már eléggé jól ismerik egymást ahhoz, hogy pontozni tudják a másik jó és rossz tulajdonságait. De ezúttal nemcsak értékelni kellett, hanem viselni is a rájuk legjellemzőbb tulajdonságokat póló és fejkendő formájában. Miután mindenki beöltözött, az igazsághintában magyarázták meg egymásnak, hogy mit miért gondolnak a társukról és arra is lehetőséget kaptak, hogy megvédjék magukat. Ezúttal a problémákat higgadtan tudták megbeszélni egymással a Villalakók.
Videó



A tulajdonságok viselését egy igazi őszinteségi játék követte, ahol kiderült, hogy Gigi és Jerzy szexeltek egymással a kameramentes óra alatt. Ezt a többiek nem tudták, így eléggé felcsillant a szemük az új „pletyka” hallatán. Alekosz Bécinek szegezte a kérdést: meg tudod fogalmazni a játékstílusodat? Béci bevallotta, hogy sokszor lenyeli a véleményét a Villában, ami kint nem jellemző rá. Anikót LL Juniorról faggatták, de nem volt bővebb mondanivalója. Éva elárulta: nem biztos benne, hogy ő jönne vissza egy leendő Párbajról. Alekosznak eljött a pillanat, hogy bevallja, hány százalékkal nyert Gombi ellen és azt is elmondta, hogy Lacit vinné ki párbajozni legközelebb. Gigi ezt a kijelentést félrevezetésnek gondolja, Laci viszont nem biztos benne, hogy az volt. Éva már azon gondolkodik, hogy nem merné Jerzyt kihívni, mert szerinte a nézők megsajnálták a jótékonysági héten, amikor kiderült, hogy milyen nehéz körülmények között nőtt fel, Gigit pedig már nem szeretné párbajozni vinni.
Videó



A jótékonysági hét után igazán kemény napok következnek a Villalakóknak. Hétfő hajnalban két katonai kiképző rontott be a hálóba, hogy „kirugdalja” őket az ágyból és kizavarjanak mindenkit az udvarra a kiképzés megkezdésére.
Videó



A military hétnek senki nem örült, egyenesen rettegnek a rájuk váró héttől, amit két parancsnok úr felügyelete alatt fognak végigcsinálni. „Megfordítja, kiborítja, örül neki!” – hangzott az egyik parancsnok úr szájából, amikor a lakók megkapták katonai felszerelésüket. Anikó szerint még ennél is lesz rosszabb, mert „a katonák mennek mindenféle sárban”. Bár a kiképzők durvák voltak, a lakók elég sokat kacarásznak, de ellentmondani senki nem mert.
Videó





Hétfő esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.