• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Szandika tényleg kint akar maradni vagy csak taktikázik? vagy mindenkit becsap?

0

Címkék: , , , , , ,


KIHÍVÁS LÁZBAN ÉGNEK A VILLALAKÓK!

Zajlik az élet a Villában: a lakók többségét Szandika taktikázása tartja lázban, de Gigiék válságban lévő kapcsolata sem javítja a hangulatot a luxusbörtönben.

Újabb nehézségekkel kellett szembenézniük Gigéknek, a Villa szerelmeseinek kapcsolata ugyanis ismét válságba került. Jerzyt néhány napja megszállta a zöld szemű szörnyeteg, féltékeny lett Szandikára. A Szépfiú kirohanását azóta sem tudta feldolgozni Gigi, ez persze Jerzynek is feltűnt, aki szerette volna tisztázni viselkedését. A fiataloknak nem ment zökkenőmentesen a beszélgetés, vagyis tegnap sem jutottak közelebb a megoldáshoz.
Videó



A Villalakók túl vannak az Olimpián: fiúk és lányok külön mérték össze ügyességüket három-három versenyszámban. László a gerincsérve miatt még mindig nem tudott részt venni a feladatokban, így ő lett a játékmester. Természetesen nem telt balhémentesen a sportesemény sem, Alekosz ugyanis folyamatosan Éva testét gúnyolta, míg Anikót testét az egekbe emelte. A Villaolimpiát Gigi és Béci nyerte meg.
Videó



Kihívás lázban ég a ValóVilla. A nagy kérdés: vajon kit hív Párbajra szerdán este Szandika? Jelenleg ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy a Plasztik cica Évával méri össze erejét a stúdióban.
Videó



Éváék tegnap este ismét elmondhatták, mit is gondolnak egymásról. Kaptak egy listát, rajta különböző tulajdonságokkal, mint például lusta, hisztis, taktikus, buta és így tovább, és mindegyikről el kellett dönteni, kire jellemző leginkább. És ahogy az várható volt, felszínre került néhány olyan dolog, amiről eddig hallgattak a játékosok, vagyis hogy ki mit is gondol a másikról valójában. Volt, aki meg is bántódott, hiszen nem könnyű elviselni a kritikát. Egy biztos: Éva kapott hideget-meleget a játék alatt. Ám az este legnehezebb pillanata mégis Anikóra várt. Barátnője, Szandika ugyanis bevallotta neki, hogy nem akar visszajönni a Párbajról.
Videó





Hétfő esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.