• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva cseléd oktatást kapott Alekosztól, Anikó tortát csent a Villából, amiért Béciék bosszúból szinte mindenüket ellopták

0

Címkék: , , , , , , , , ,


MEGKEZDŐDÖTT A NOMÁDÉLET A VILLÁBAN

A kertlakóvá vált Anikó már az első napján leleményes volt, míg Alekosz és Béci büntetést provokált ki magának.

Laci és Anikó közös éjszakája lázban tartotta a Villalakókat, de a kíváncsiskodás közepette Gigi és Béci összekapott, ami elvonta a figyelmet a nyugiszoba történéseiről. Béci számon kérte a húgát, hogy miért takarít, amikor ő nem cseléd, hanem úri rangot visel ezen a héten? Gigi ezen teljesen kiborult, ahogy Jerzy is, de nem akart igazságot tenni a Testvérek között. Végül Gigi elsírta magát, míg Béci azon bosszankodott, hogy a többiek miért élnek „mocsokban”? Majd Béci a húga után ment a nyugiszobába és felszólította rá, hogy ne mások után takarítson, hanem mutassa végre meg magát és élvezze a Villalétet. Gigi teljesen kiborult, mert úgy érzi, hogy semmit sem láttak a nézők négy hónap alatt igazi személyiségéből, mert annyira szeretne megfelelni Bécinek és Jerzynek, hogy bátyja jelenléte miatt visszafogta magát és semmi olyat nem tett, amit normális esetben szokott.
Videó



Alekosz és Béci azt a feladatot kapta, hogy képezze ki Évát jó cselédnek. A fiúk komolyan vették a feladatot, kicsit talán túlságosan is. Éva eleinte csendben, de döbbent arccal hallgatta a barátját, majd kinevette az utasításait, végül pedig annyira felbosszantotta magát, hogy otthagyta a „parancsnokokat”. Béci szerint is túllőtt a célon Alekosz, ő úgy véli, az Okostojás nagyon benne maradt a katonai szerepben. Ezért Béci átvette a szót és finomabb stílusban próbálta rávenni Évát a helyes viselkedésre. De nem sokáig maradt nála a staféta, Alekosz mindenről kioktatta a Törtetőt, a mozdulatokról, a hajviseletről, a kiszolgálási módról és arról, hogy cselédként csakis mögöttük sétálhat, mert alsóbbrendű.
Videó



Alekosznak, Anikónak és Lacinak ki kellett költöznie a Villából, hogy megkezdjék kertlakói létüket. Az egyetlen lánynak nem volt könnyű dolga, ahogy Évának sem, aki nagyon aggódott amiatt, hogy a barátja ismét sok időt fog tölteni a „kapcsolatromboló” Anikóval. A csomagolás után Béci megmotozta Anikót, nehogy kivigyen valami fontosat a Villából a kertbe, de nem vett el tőle semmit. Mire a három kertlakó kiköltözött, már állt a sátor, ami fellelkesítette a nomád élet miatt cseppet sem búslakodó Anikót, Alekoszt és Lacit. Az Okostojásban emlékeket ébresztett a kempinghangulat.
Videó



Béci nem vette fel egy alkalommal a védettséget jelentő lila kendőt, ezért a Párbajig lila ruhában kell járnia. Még a nadrágja és a „hozentrógerja”is lilában pompázik, így egy kicsit kellemetlenül érzi magát új ruháiban, de Jerzy megmondta a tutit: „az élet igazságtalan”. Alekosz szabálysértést követett el. Átlépte a kertlakóknak kiszabott demarkációs vonalat, amiért a vonalon belül kellett térdepelnie büntetésből. Éva nagyon élvezte Alekosz kiszolgáltatott helyzetét, közvetlenül elé ült egy székre, hogy idegesítse, cigarettázott és az arcába fújta a füstöt, mert pontosan tudta, hogy nem nyúlhat át a vonalon.
Videó



Anikó Kertlakóként nem mehet be a Villába, de nem bírta nézni az urak lakomázását a tortából, ezért egy óvatlan pillanatban bement a nappaliba és ellopta az édességet. A szabályok szerint, ha a Kertlakóknak sikerül úgy bejutniuk a Villába, hogy nem veszik észre a Villalakók, akkor a megszerzett javak náluk maradhatnak. Béciék észrevették a turpisságot, és bosszúból ellopták a gáztűzhelyüket és az ételüket. Még maszkot is húztak a hatás kedvéért. Lacinak feltűntek a neszek, Jerzy el is nevette magát lopás közben, mégis sikerült az egész asztalukat lenyúlni mindennel együtt. Anikó betört újra a Villába, hogy visszaszerezze, ami az övék volt, de ennek hatására csak még többet loptak a Kertlakóktól az „urak”. A Rosszkislány hiába kérte Lacit, hogy tegyen már valamit, a Doki nem volt hajlandó rá, csak a sokadik unszolás hatására szólt Bécinek, hogy most már hagyják abba a magánakciójukat.
Videó





Kedd esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.