• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A Villából jelentkezett a Morning Show - egy nap alatt 21 millió forint érkezett a jótékonysági akcióban

0

Címkék: , , , , ,


TITKAIKAT TEREGETTÉK KI A VILLALAKÓK A MORNING SHOW-BAN

Péntek reggel a Villából jelentkezett a Morning Show. Az adás alatt további tízmillóval gyarapodott a gyűjtött összeg. Sms-t küldeni a 06-91-334-334-es számra lehet!

Anikó, Laci és Jerzy meglátogatta azt a martonyi családot, akikről a jótékonysági felhívás készült. Anikó elvitte a gyerekeknek a nagy maciját, de nem ez volt az egyetlen ajándék, rengeteg élelmiszert is adtak nekik. Laci körülnézett a házban és megállapította, hogy az épület olyan rossz állapotban van, hogy le kellene dózerolni az egészet és újat építeni helyette.
Videó



A Villába újabb „háziállatok” érkeztek, csibék és nyulak lepték el a nappalit. A hazaérkező Anikó, Jerzy és Laci élménybeszámolót tartott a többieknek arról, hogy mit láttak és hallottak a rászoruló családnál.


Amikor Béci felolvasta a levelet arról, hogy beköltözik hozzájuk a Morning Show egy reggelre, a Villalakók hatalmas ovációban törtek ki. Csoportokba kellett rendeződniük és gondolkodni egy olyan titkon, amit még nem árultak el magukról és ebből az alkalomból megosztják majd a rádióhallgatókkal. Alekosz ontotta magából a jobbnál jobb sztorikat a csajozási szokásairól, Laci küszködött, mert nem jutott eszébe semmi, Béci és Jerzy viszont bepisilési és bekakilási titkait fejtette ki papíron. Éva pedig Talmácsival megélt romantikus kalandjáról vallott.
Videó



Az iskolásoknak meghirdetett felhívásra érkezett videók közül a három legjobbat megnézték a Villalakók, hogy ők válasszák ki azt az egy produkciót, ami a szombati jótékonysági show-ba bekerülhet.
Videó



A még versenyben lévő hét Villalakó titkosan tehetett fel kérdéseket egymásnak, és bár nem sok gondot okoz nekik, hogy nyíltan provokálják társaikat, a név nélküli faggatózás igazán provokatívra sikerült. Egyedül Éva fedte fel kilétét, amiben Alekoszt arról kérdezte, hogy miért ilyen kegyetlen a barátjával, vagyis vele? Alekosz kapcsolatai mellett legjobban Gigi és Jerzy szerelme izgatta a többieket, ők is kaptak arcpirító kérdéseket bőven.
Videó



Hihetetlen ütemben növekszik a jótékonysági akciónk kapcsán összegyűjtött összeg, 1 nap alatt 21,000,000 Forint adomány érkezett. Ma este az adás alatt átléptük a 63,000,000 Forintot, ez azt jelenti, hogyha holnap estig sikerülne összegyűjteni 100,000,000 Forintot, akkor minden tízedik rászoruló családnak segíteni tudnánk. Legyen a célunk ennek az összegnek az elérése közösen.
Videó




Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.