• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A hét katonája Anikó lett, Párbajozni pedig Évát küldik a Villalakók

0

Címkék: , , , , , , ,


ÉVA MEGY PÁRBAJOZNI!


Az Összefoglaló részletei:

Véget ért a katonai kiképzés a Villában: a lakóknak ugyan lett volna idejük hozzászokni a baka élethez, ennek ellenére az éjszakai őrséget sosem sikerült szabályszerűen végrehajtani. Tegnap hajnalban például Gigi és Alekosz hibázott: előbbinek elsült a fegyvere, utóbbi pedig otthagyta az őrbódét és elment enni. A soros rajparancsnok, vagyis Anikó szemtanúja is volt a szabályszegéseknek, mégsem árulta el társait reggel. Ám a laktanyában… pardon a Villában kamerák vannak, így aztán a két parancsnok pontosan tudta mi történt az éjjel. A két szabályszegő megkapta méltó büntetését.
Videó



A folytatásban a Villakatonáknak vizsgázniuk kellett: erőnléti feladatokkal bizonyíthatták mennyire kemények. Ez sem ment zökkenőmentesen, Béciék ugyanis csalással vádolták meg Anikót.
Videó



A reklám előtt a Villalakók gyakorlati vizsgáját láthattuk. Hátravolt azonban még egy feladat, egy nagy, közös küldetés, melynek során vissza kellett szerezniük, az idegen katonák által elrabolt tabletet, mely egyébként a hét legjobb katonájának a nyereménye is lett. A küldetés sikerült, és a legjobb Villakatonát is megválasztották, aki Anikó lett. A szépség viszont nem akarta elfogadni nyereményét, mert nem érezte igazságosnak a döntést.
Videó



A katonai hét tehát lezárult, a parancsnokok elégedettek voltak, Anikó is megkapta nyereményét, nem maradt más hátra, mint egy bulival lezárni a kiképzést. A srácok a tegnapi online szavazásnak köszönhetően rúdtánccal lepték meg a csajokat.
Videó





Évát küldik nyolcadikként párbajozni a Villalakók.

Elérkezett a nyolcadik Kiválasztás napja: ma eldől, hogy a lakók kit küldenek Párbajozni. Legutóbb három héttel ezelőtt mondták el véleményüket egymásról.

A Kiválasztás részletei:

Megkezdődött a ValóVilág4 nyolcadik Kiválasztása: a játékosoknak bőven volt idejük átgondolni a választásukat, hiszen a legutóbbi Kiválasztás három héttel ezelőtt volt.

Rövid élménybeszámoló után Jerzy és Béci behozta a táblát a raktárból, Laci pedig, mint az aktuális Villamester a bőröndöt. A folytatásban az előző Párbaj utáni eseményeket idéztük fel.

A folytatásban újra megnéztünk néhány videót: először felidéztük az előző Párbaj utáni eseményeket, majd Éva katonai "szerencsétlenkedései" következtek, de Alekosz és Béci keménykedése sem maradt ki.

Az elmúlt napokban személyesebb konfliktusok is színesítették a Villalakók életét: elsőként Anikó és Alekosz, majd a görög harcos és Éva balhéját néztük vissza. Végül a Törtető lány és Jerzy "nehézkes" kapcsolatát láthattuk.

Megkezdődött a Kiválasztás: elsőként Alekosz választott, Ő Lacira voksolt, Laci pedig Alekoszra. A srácok után Anikó következett, a szépség Gigit küldené párbajozni. A Testvérpár lány tagja Évára rakta jelét, Éva pedig Jerzyre. A Szépfiú sem habozott, Évát látná a legszívesebben a Villán kívül. Végül Béci voksolt, Ő is Évára tette a jelet.

A Villalakók tehát úgy döntöttek, hogy Évát küldik párbajozni!
Videó




Szomabat esti Összefogalló és Kiválasztás: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.