• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Jótékonysági hét - már 25 millió forint gyűlt össze a kampányban

0

Címkék: , , , , , , , , ,


KECSKÉK KÖLTÖZTEK A VILLÁBA, A LAKÓK PÁR ÓRÁRA KISZABADULTAK

Gigi és Béci táncolni tanította az ináncsi iskolásokat, miközben Bonnie és Bambi feldobta a hangulatot a Villában.

A Villalakóknak minden egyes kimozdulás öröm, így Gigi és Béci is nagyon boldog volt, amikor megtudták, hogy gyerekek hada várja őket Ináncson. Olyan gyerekeké, akik szintén segítségre szorulnak. A kisiskolások igazi sztárként fogadták a Testvéreket, akik tánclépésekre tanították a kicsiket és feltöltődtek rajongásuktól. A gyerekek nem győzték ölelni és puszilni a Villalakókat, amitől a ValóVilág játékosai is el voltak ragadtatva.
Videó



Megérkeztek a Villába a legújabb lakók, a kecskék. Anikó nagyon örült nekik, bátran vetette bele magát a fejésbe, de nem tartott sokáig a kecsketej öröme, mert az állat a munka végén rögtön kirúgta Anikó kezéből a tálat. Jerzy fogta a kecskék, Bonnie és Bambi szarvait, majd ő is megpróbálkozott a fejéssel. Alekosz annyira nem lelkesedett és igyekezett kikerülni az állatok „végtermékét”.
Videó



Balázs élőben szólította a Villalakókat, hogy elmondja nekik is az örömhírt: eddig 25 millió forintot gyűjtöttek össze az alultáplált gyermekeknek. De a jótékonysági hét még mindig nem ért véget! Szombatig lehet küldeni az sms-eket a 06 91 334 334-es számra!
Videó



A lakók újabb felhívó filmet készítettek, melyben az ismert embereket szólították fel arra, hogy segítsenek a gyűjtésben. A rendező Alekosz volt, Béci és Anikó viszont sokáig „ellehetetlenítette” a munkáját, mert rájuk jött a nevetőgörcs és nem tudták felvenni a rájuk eső szöveget. De a nehézségek ellenére a kisfilm végül elkészült.
Videó



Március 15-ét a Villában is megünnepelték, a lakók korhű ruhákba bújtak, a fiúk parókát és ál-szakállt ragasztottak maguknak, saját 12 pontjukat pedig a jótékonysági hét jegyében írták meg. Jerzy és Éva ismertette a kiáltvány tartalmát, a Szépfiú meglepően sokat fejlődött, a tömeg ujjongott a beszéde alatt.
Videó



Útjára indult a Villahíradó! A Villa aktuális eseményeit Alekosz és Éva öntötte szavakba, majd ők olvasták fel a híreket híradós műsorvezetők bőrébe bújva. A műsor nem készült el könnyen, a két műsorvezető ugyanis már a hírek írása alatt összekapott. Alekosz szerint Éva elkapkodta a feladatot, Éva szerint viszont Alekosz túl sokat „szüttyögött” a szövegírással. A viharok ellenére a két alkalmi híradós végül elfoglalta helyét a székében és a műsor elkészült.
Videó





Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.