• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva Gigit viszi párbajozni

0

Címkék: , , , , ,


ÉVA A VILLA AMAZONJÁVAL, GIGIVEL MEGY PÁRBAJOZNI

Béci védettséget élvezett, viszont Gigi és Jerzy veszélyben volt az utolsó percig. Éva végül Gigire tette a zöld kendőt.

Ez történt a Kihíváson

Alekosz már viselte a cselédruhát, amikor Lilu megszólította a Villalakókat. Éva a riportszobában beszélt arról, hogy nagyon szeretne visszajönni és reméli, hogy a Párbaj után megbomlik a Laci-Béci-Gigi egység. Azt is kiemelte, hogy bizonyos emberek most hirtelen akarnak többet mutatni magukból, a „véghajrában”, de szerinte már késő ahhoz, hogy kibontakozzanak.
Videó



Lilu Bécit kérdezte arról, hogy miért akarják a Villán kívül látni Évát? Béci azt mondta, hogy bár egyre rendesebben viselkedik, szerinte ilyenkor megjátssza magát és az az igazi énje, amikor megbántja őket. A Törtető erre kibukott és kikérte magának a színészkedés vádját. Laci egyetértett Bécivel, bár azt mondta, nem volt vele különösebb konfliktusa, mégis nagyon nehéz Évával együtt élni. Éva elnevette magát Laci szavai közben, nem érti, mi az oka annak, hogy Laci nehezen viseli el őt.



Évának azonban több „haragosa” is van a Villában. Összeveszett már Anikóval és Gigivel, Jerzyvel pedig folyamatosan harcol. Őt fenyegette legtöbbször azzal, hogy kiviszi párbajozni, de valóban rá fog esni a választása? Éva megkezdte háromperces beszédét, melyben minden lakótársának elmondta a véleményét, szavai hozzá hűen kemények és egyértelműek voltak. Bécihez és Gigihez egyszerre szólt, mert ugyanolyan a kapcsolata mindkettejükkel, azzal vádolta őket, hogy miattuk kapta a zöld kendőt. Beszédét azzal zárta, hogy a Villa amazonjával, Gigivel akar megmérkőzni, ezért nekiadta a másik zöld kendőt.
Videó




Szerda esti Kihívás: Videó




Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.