• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Kit tartanak a lakók a legerősebbnek és a leggyengébbnek

0

Címkék: , , , , ,

SZANDIKA ELBIZONYTALANODOTT A PÁRBAJ ELŐTT

A Villalakóknak már napközben búcsúznia kellett a Párbajozóktól. Szandika remélte, hogy nem bánja meg a tettét.

A Párbaj napján Alekosz kifejtette Évának, hogy egyáltalán nem biztos Béci győzelme, mert előfordulhat, hogy a nézőket annyira irritálja a jelrakatás és hazavágyás, hogy csak azért is visszaküldik Szandikát. Közben a lakók megkapták a levelet arról, hogy Jerzynek kell mondania Béci kortesbeszédét, Szandiét viszont Évának kellett megálmodni és előadni a Párbajon. Mindenki meglepődött, Éva tudta, hogy a Plasztik cica jobban örült volna Anikónak, de elvállalta a feladatot. A Törtetőnek Alekosz segített beszédet írni. Jerzy kétségbe esett, hiszen köztudottan rossz szónok. De nemcsak a szerepe zavarta, hanem az is, hogy Szandika ellen kell beszélnie, mert őt is nagyon szereti.
Videó



A lakóknak fel kellett állítaniuk saját ranglistájukat, elmondták, kit tartanak a legerősebbnek és a leggyengébbnek? Laci Alekoszt és Bécit a legerősebbnek, Jerzyt pedig a leggyengébbnek tartja. Éva Alekoszt mondta legerősebbnek, leggyengébbnek pedig Gigit, Jerzyt és Lacit, szerinte mindannyiukkal szemben visszajönne egy Párbajról. Jerzy Anikóval, Alekosszal vagy Évával párbajozna, szerinte Béci a nyerő, gyengének pedig Évát és Anikót tartja. Alekosz megpróbálná bebizonyítani Jerzynek, hogy egy stikkes is le tudja győzni, de úgy gondolja, Évával szemben kint maradna. Béci fellépésnek tartotta Szandika elleni Párbaját, úgy érzi, mindenki ellen visszajönne, csak Alekosszal szemben maradtak benne kérdőjelek. Anikó szerint Alekosz ellen nem tudna visszajönni, de Jerzy ellen igen. Gigi is úgy véli, hogy Jerzyt kint hagyná, de csak azért, mert neki „cicije és puncija van”, és ez előnyt jelent számára. Szandika úgy vélte, fénykorában mindenkit legyőzött volna Alekoszt kivéve. A „körkérdés” fejtegetése után Szandika és Béci „szeretleket” vallott egymásnak a teraszon. Béci fejében azért megfordult, hogy a heti balhéi miatt kieshet, de aztán rögtön hozzátette, hogy biztosan nem fog kint maradni.
Videó



A lakóknak el kellett búcsúznia még napközben a Párbajozóktól, Gigi láthatóan dühös volt és elsírta magát, nem tudta elmondani Bécinek, amit akart. A búcsúzás Szandikától azonban sokkal könnyesebbre sikerült, miatta Éva és Anikó sírt, de Alekosz is átszellemülten ölelgette a Plasztik cicát, aki ezek után már amiatt aggódott, nehogy megbánja a döntését.
Videó



A Párbaj alatt Jerzy beszéde igazán jókedvre derítette a nézőket és a lakókat. Nem hiába izgult miatta, nem sikerült tervei szerint elmondani, magyarázkodott is utána rendesen. De a derültség nem tartott sokáig, Béci visszatérésével a lehangoltság is visszatért a Villába. Anikó könnyek között várta az utolsó üzenetet, miközben Jerzy azt a hatást magyarázta, ami az agyára telepedik kortesbeszéd közben. Anikó a hálóban gyászolt, Laci próbálta vigasztalni. Közben Béci elmesélte Szandika hisztijét Sanyi miatt, majd a teraszon Alekosszal és Évával beszélgetett. Mindhárman két Párbajt nyertek meg, és ezt meg is vitatták. Bécinek azonban fájt, hogy Szandikát kellett kiejtenie és az is, hogy nem mehetett oda a szeretteihez. A húgával és Lacival már arról beszélt, hogy betáncolta magát a fináléba, Gigi szerint neki és Lacinak a takarítás segíthet ugyanebben. Anikó felszívta magát, azt mondta, vége annak, hogy mindenen elsírja magát, átveszi inkább Béci „nyerő stílusát”.
Videó



A Villalakók azt a feladatot kapták, hogy húzzanak egy nevet, majd a papíron szereplő személynek adjanak tanácsot arról, min változtasson, hogy meg tudja nyerni a fődíjat? Jerzy Alekoszt húzta, ismét nehezen öntötte szavakba véleményét, szerinte többet kellene takarítani, főzni és mosni, és az Okostojás máris a fináléban lenne. Anikó Lacinak tanácsolta azt, hogy ne mutassa ki, hogy elfáradt és tegyen többet a célért. Éva szerint Jerzynek el kellene engednie megfelelési kényszerét, ami a Testvérpár miatt alakult ki benne, mutassa ki az érzelmeit, engedje el a görcsöket. Alekosz Bécit húzta, ő úgy érzi – többek között – a humor hiányzik Béci eszköztárából, ezért egy erős második helyet jósol neki, nagyon szoros állással, mindössze 1-2 százaléknyi különbséggel.
Videó








Vasárnap esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.