• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A Morning Show-s rádiózás tetszett a Villalakóknak

0

Címkék: , , , , , , , , ,


GIGI BEZSONGOTT BALÁZS, JANI ÉS FERI HANGJÁTÓL

A Morning Show alatt sokat nevettek a Villalakók, de a könnyek sem maradtak ki a műsorból. Sms-t küldeni még mindig lehet a 06-91-334-334-es számra!

Péntek reggel beköltözött a Morning Show a Villába. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri már akkor bejelentkezett élőben, amikor a lakók még az ágyban szundikáltak. A három műsorvezető ébresztette őket, amikor bementek a hálóba, és az első döbbenet után jött máris Éva ágya, amit akkora kupleráj ural, hogy azt még három férfi figyelme sem kerülte el. Alekosz átvette a szót, részletes beszámolót tartott a hálóban látható tárgyakról és bútorokról, csak Balázs tudta belefojtani a szót.



Lassan minden Villalakó felvette a ritmust, a rádióműsor alatt ugyanis végig aktívnak kellett maradniuk, feladatokat kaptak, játszottak és nagyon jól érezték magukat a Morning Show alatt. Különösen Béci, aki a műsor legnagyobb rajongójának tartja magát.



A nevetés mellett azért a könnyek is beférkőztek a Morning Show-ba, amikor Rákóczi Feri mindenkinek felolvasott egy levelet az egyik szerettétől, csak Anikónak nem, mert ő telefonon beszélhetett édesanyjával. A Rosszkislány nagyon meghatódott, nem tudott sírás nélkül szólni anyukájához, akinek jelentkezését már régóta hiányolta.
Videó



Eljött a pillanat, amikor el kellett búcsúznia a lakóknak az állatoktól, pedig Alekosz épp összebarátkozott volna a malaccal, akit a legbüdösebbnek, de egyben a legokosabbnak titulált. Mindenki személyesen vett búcsút a nyulaktól, csibéktől, disznóktól, távozásuk után pedig az összes lakó, fájó szívvel ugyan, de fellélegezhetett.
Videó



A szombat esti jótékonysági show-ba hatvan hátrányos helyzetű gyereket vártak, akiknek a Villalakók ajándékcsomagot készítettek. Levelet is írtak mellé, de nem értettek egyet abban, hogy hogyan állítsák össze a csomagokat. Alekosz szerette volna, ha mindegyik más, a többiek viszont azt akarták, hogy a meglepetés egyforma legyen. Az autogramokat viszont mindannyian szorgosan osztogatták.
Videó



Az ajándékgyártás után egymásnak kellett „rajongói levelet” írni a lakóknak, méghozzá titkosan, így borítékolható volt, hogy sértődés lesz a feladat vége. Laci eléggé provokatív kritikát kapott, de higgadtan nyugtázta. Évának kedves sorokat írtak, Alekosz titkos levele viszont – ismételten – a nőkhöz való viszonyáról szólt. Jerzyt nagyon megbántotta Éva, mert nem rajongói szempontból közelítette meg a feladatot és azt is sejtette vele, hogy hamarosan búcsúznia kell a Villából.
Videó





Szombat esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.