• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Anikó visszaköltözhetett a Villába, Jerzy pedig mehetett a Kertlakónak

0

Címkék: , , , , , , , ,


ANIKÓ VISSZAFOKOZTA JERZYT KERTLAKÓVÁ

Jerzyt nem kímélték a társai. Anikó vele szemben költözhetett vissza a Villába, Éva pedig lehetséges Párbaj-ellenfélként tartja talonban.

Éva próbált megfelelni a cselédszerepnek és „alázatosan” felszolgálta a reggelit a Villalakó uraknak. Bár a haját nem kötötte fel, feltett egy csinos szobalány-hajpántot és falatnyi szoknyájában körbeugrálta feljebbvalóit, akik találtak némi kivetnivalót a felszolgálás minőségében. A reggeli után a lilaruhás Béci kiment a teraszra, ahol a még mindig dühös Anikóval kellett szembenéznie, akit nem tudott lecsitítani az előző esti, visszalopási eset miatt. Béci nem járt sikerrel és a hálóban elmesélte húgának és Jerzynek, hogy Anikó mennyire szívére vette a „poénkodásukat”. Közben Alekosz békésen főzögetett és finoman rászólt Anikóra, hogy ne legyen már Vaslady.
Videó



Alekosz továbbra sem tette le a fakanalat, főzőtudományával pedig igencsak felizgatta a környezetét. Kiderült, hogy nem mosta meg a borsót, koszos vízben főtt ki, és Laci meg is állapította, hogy talán ezért habzik. Alekosz szerint a fehér hab viszont csak nemes penész. A konyhában jártas Laci végignézte a műveleteket, le sem vette a szemét a „fűszerdús” ételről, amit az Okostojás alaposan megszórt pirospaprikával. Alekosz szerint olyan ételeket kell enni, amilyenek a körülmények, és Laci nem ehhez van hozzászokva, de azért megkóstolta a koszos, túlpaprikázott sárgaborsó-főzeléket.
Videó



A Kertlakók lehetőséget kaptak, hogy egyikük visszajusson a Villába, ehhez viszont hajót kellett hajtogatniuk, hogy a medencében levegőfújással eljuttassák a vízen a medence végéig. Aki a leggyorsabb volt, az nyerte meg a lehetőséget a beköltözésre. Anikó volt a legügyesebb. A következő feladatban kukoricát morzsoltak, ebben is a gyorsaság volt a fő szempont és a lemorzsolt kukoricaszemek súlya, ezt is Anikó nyerte meg. Alekosz szerint a Rosszkislányt ilyen helyzetben elkapja a gépszíj, átmegy egy másik dimenzióba és mindenkit legyőz. Anikó maga választhatta ki, hogy kivel akar megmérkőzni a bejutásért.
Videó



Anikónak mindenki tanácsokat osztogatott, hogy kit válasszon, Alekosz lányt szeretett volna, de nem jöttek be a számításai, mert a Rosszkislány végül Jerzyt választotta. Vele kellett megmérkőznie, hogy visszaköltözhessen. A pingponglabda-fújó versenyben is Anikó győzedelmeskedett, de felajánlotta Jerzynek, hogy maradjon, mert nem akart egy helyen lenni Bécivel. Végül mégis költözött. Alekosz teljesen kiakadt, ahogy Gigi is, amiért elvesztette „apa” közelségét.
Videó



Éva kérdéseket szegezett Anikónak a Kihívással kapcsolatban. Tudni akarta, mit gondol egy esetleges Gigi-Éva Párbajról, ami a Rosszkislány szerint 40-60 arányban érne véget, Jerzy erősségét viszont mindössze 20 százalékban határozta meg Éva 80 százalékával szemben. Alekosz is Jerzyt javasolta ellenfélnek, mert szerinte túl fárasztó, és bár Gigi sem izgalmas, de legalább jó nézni. Még Jerzy is magának kampányolt, amikor Éva a teraszon beszélgetett vele, nagyon küzdött azért, hogy rá essen a Törtető választása.
Videó



Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu



Comments (0)

Megjegyzés küldése

.