• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A büntetés nem marad el Éva szabálysértése miatt, viszont újból csak a többiek szívnak....

0

Címkék: , , , , , , ,


ÉVA A LEGROSSZABB KATONA, ALEKOSZ RAJPARANCSNOK LETT

Anikó „befurakodott” Éva és Alekosz közé, amit az Okostojás él meg nehezebben. Pedig Éva viselkedésétől már fizikai fájdalmai vannak a Villalakóknak.

Éva korábban sem az engedelmességéről volt híres, de a katonai héten nem úszhatja meg szabálysértéseit büntetés nélkül. Ami ezúttal nem fizikailag, hanem lelkileg terheli meg őt, ugyanis tetteiért a többiek fizetnek, neki pedig végig kell nézni, ahogy kínlódnak. A dohányzásért és a fegyvere őrizetlenül hagyásáért azt a büntetést kapta, hogy a nappali közepén ágyban fekve kellett figyelnie, ahogy a többieknek a nehéz fegyvereiket kellett emelgetniük büntetésképp. Éva érzi a súlyát a Villalakók neheztelésének, akiknél kezd betelni a pohár. Közben Alekosszal is újra összeveszett, akárcsak Anikó, akit túlérzékenysége most sem hagyott cserben: elsírta magát, miután kiprovokálta, hogy az Okostojás elveszítse a türelmét. Alekosz szerint Anikó kivetette a hálóját Évára, aki bele is gabalyodott, így a Rosszkislány újabb barátság szálait lazította meg.
Videó



Elkezdődtek az erőnléti edzések, de bemelegítésképp ismét büntetést kapott a csapat Éva miatt, és újra Éva maradt ki a végrehajtásból. A guggolások közben Jerzy kiabált, hogy: köszönjük Éva! Mire a Törtető közölte, hogy Jerzy majd a Párbajon beszéljen. Az erőnléti feladatokban a Villaraj tagjainak először kifeszített drótok alatt kellett átkúsznia hátizsákkal együtt időre, majd a hálóba zavarták őket a parancsnokok, hogy vessék be az ágyukat. A következő feladat alatt a Villakatonák a hideg medencébe ugrottak és aknát szimbolizáló zsákokat hoztak felszínre a medence aljáról. Éva próbált kompenzálni, de már Alekosznak is elege van renitens viselkedéséből és a hálóban mondta meg a véleményét a Törtetőnek, aki szerint az egyik parancsnok pikkel rá. Alekosz betegsége ellenére beleugrott a medencébe, pedig felmentést is kapott a feladat végrehajtása alól, de kötelességének érezte, hogy megtegye.
Videó



A parancsnokok értékelést kértek a Villarajtól. Mindenkinek el kellett mondania, hogy ki a legrosszabb katona, a lakók Évát szavazták meg, kivéve őt magát, aki Jerzyre tette a voksát. Az egyhangú szavazás végén Évának saját teljesítményét kellett elemeznie, szerinte egy fokkal jobban sikerült minden, mint előző nap, a botlásait pedig szeleburdiságának tudta be. De csak ezután jött a java, amikor a lakók egyenként olvastak be neki – arcból arcba. Jerzyt Éva megkérte, hogy ne köpje le. Jerzy szerint Éva nem tisztel sem istent, sem embert, a Törtető viszont közölte, hogy mindjárt pofán vágja a Szépfiút. A legjobban viszont Alekosz szavai fájhattak neki, aki szerint önzősége határtalan, hanyag, szétszórt és trehány. Alekosz felszólította Évát, hogy ne próbáljon meg manipulálni, mert az most nem működik, és hogy ne szóljon vissza senkinek.
Videó



A legjobb katonának Alekoszt választották meg, ő lett a rajparancsnok, így jogot kapott arra, hogy utasításokat adjon a többieknek.



Az Okostojás élt is ezzel a lehetőségével, tartotta a távolságot, magázódott, amivel alaposan felidegesítette Évát. A Törtető nem vette komolyan egyetlen szavát sem és üvöltözött vele, mert szerinte Alekosz színészkedik. Alekosz átváltozási képességét már akkor is bizonyította, mikor nőnek öltözött, így nem meglepő, hogy a rajparancsnoki szerepbe is pillanatokon belül belejött.



Kemény volt, de az erőnléti feladatok végrehajtása után jutalmul kinyitott egy ládát, amiből ajándékokat adott a közlegényeknek. Az új rajparancsnok mindenkinél kiverte a biztosítékot, Béci szerint nincs saját személyisége, csak akkor érzi jól magát, ha szerepet játszhat.



Éjszaka Alekosz kibékült Évával, és próbálta csillapítani az indulatait, ami a katonai hét miatt gyülemlett fel a Törtetőben.
Videó




Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.