• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éhező gyerekekért kampányolnak a Villalakók

0

Címkék: , , , , , , , ,


ELINDULT A JÓTÉKONYSÁGI HÉT

A Villalakók soha nem látott összefogással próbálnak segíteni a rászorulókon.


Az elmúlt 109 naphoz hasonlóan gondtalanul indult a Villalakók reggele. A lassan már megszokottá vált kényelemből és luxusból egy kisfilm rántotta vissza a játékosokat a földre. Nélkülöző, éhező gyerekekről láthattak összeállítást, akiknek egyetlen álmuk, hogy azt és annyit ehessenek, amit és amennyit szeretnének.
Mindenkit nagyon megviselt ez a kisfilm, volt akinek saját gyerekkorát idézte fel a bejátszás, volt aki pedig már a film közben azon gondolkozott, hogy mivel tudna segíteni a rászorulókon.

Lilu személyesen látogatta meg a Villalakókat, hogy ismertesse a jótékonysági hét programját. Rég látott lelkesedést váltott ki a versenyzőkből a lehetőség, hogy valóban segíthetnek a családokon.
Videó



Első ehhez kapcsolódó feladatuk egy felhívás leforgatása volt. Talán először fordult elő, hogy közös ügyön dolgozott Gigi és Éva, vagy éppen Alekosz és Béci.
Videó



Előző napi online szavazásunk eredménye miatt Alekosznak beszédtechnika órát kellett tartania Jerzynek. A Villa Okosotojása megpróbált minél kellemetlenebb helyzetgyakorlatokat adni a Szépfiúnak, aki egészen jól állta a sarat.
Videó



Béci még a párbaj során szeretett volna átadni egy ajándékot barátnőjének első évfordulójuk alkalmából, ezt természetesen a Villaszabályzat miatt nem tehette meg. A fiútestvér érthetően teljesen le volt törve ettől, de a műsor készítői nem hagyták, hogy sokáig szomorkodjon. A riportszobába hívták, ahol közölték vele, hogy barátnőjével együtt tölthetik az éjszakát a nyugiszobában.
Videó






Hétfő esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.