• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Elkészültek a Villaslágerek, a lakók megviccelték Kasza Tibit

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


POPSZTÁROK LESZNEK A VILLALAKÓK?!

Ma este debütálnak a Villaslágerek: Kasza Tibi és L.L. Junior hétfő óta próbál popsztárokat gyúrni a Villalakókból.

A premier mellett természetesen nagyon fontos a holnapi Kiválasztás is, amely várhatóan ismét meglepetéseket tartogat majd számunkra.

Az esélylatolgatás azonban nemcsak a lakók között megy: Kasza Tibi például a Villa Okostojásával latolgatja esélyeit Anikónál. Közben pedig Évát cukkolják, aki ezen természetesen füstölög.



A Törtető lánnyal ellentétben Béci és Jerzy füstmentes életet él, immár egy hónapja. Ha így folytatják, akkor szerepelhetnek egy dohányfüstmentes kampányfilmben.
Videó



Van a Villának egy párosa, akikről már hallhattuk, hogy legjobb barátai, lelki társai és örök támaszai egymásnak: Alekoszról és Éváról van szó. És azt is tudjuk, hogy Alekosz egy icipicit többet vár Évától, mint amit a lány viszonozni tudna. A különös, se veled, se nélküled kapcsolat vég nélkül gyűrűzik. A pár hol vitatkozik, hol kibékül… olyan ez, mint egy igazi házasság! Azzal a különbséggel persze, hogy Alekosznak egyáltalán nem fér a fejébe, hogy miért nem akar Éva házaséletet élni vele.
Videó



A folytatásban Kasza Tibi és LL Junior visszatértek a Villába, hogy a lakókkal közösen megírt és kitalált slágereiket felvegyék. A munkában Tibi testvére, Kasza Gábor is segített nekik. Nem volt azonban zökkenőmentes a munka, Anikó például annyit bénázott, hogy mindenkinek elvette a kedvét a muzsikálástól.
Videó



Hamarosan élőben is hallhatjuk az elkészült Villaslágereket, előtte azonban nézzük meg a tegnap este egyik vicces pillanatát. A csütörtöki online szavazáson a netezők úgy döntöttek, hogy Kasza Tibit kell megviccelniük a lakóknak. A csínyből persze L.L. Junior sem maradt ki, aki Bécivel karöltve húzta csőbe Tibit.
Videó



Elérkezett a nagy pillanat: debütált a Klikk



és a Kultúrcsürhék csapata.



A produkciókra hétfőig lehet szavazni.

Kultúrcsürhék: Videó



Klikk: Videó






Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.