• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Nőnapi meglepetés a Villalányoknak: chippendale show a Villapasiktól

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


ALEKOSZ KIHÚZTA MAGÁT A NŐNAPI KÉSZÜLŐDÉS ALÓL

Béci, Laci és Jerzy lelkesen főzött, az Okostojás szerint viszont nem kell a nőket etetni.

Megkezdődött a cserekereskedelem a Villában. Nagy ládák érkeztek, mindenki megkapta saját „termékeit” és elkezdődött a biznisz. Jerzy annyira beleélte magát, hogy eljátszott egy illegális kereskedőt, aki sutyiban árulja a javait. Éva cigiért üzletelt Lacival, aki viszont az ételt részesítette előnyben. Béci szerint viszont Laci túl olcsón adta a cigit, akár a dupláját is kérhette volna a sajtnak és a vajkrémnek.
Videó



A fiúk rendkívül előzékenyen álltak hozzá a Nőnaphoz, Laci kezdeményezett egy ebédfőzést, amihez Béci és Jerzy is csatlakozott, és együtt kitalálták, hogy ezen a napon semmit ne kelljen csinálni a lányoknak. Számítottak rá, hogy Alekosz nem fogja támogatni ezt az ötletet és így is lett. Szerinte nem kell etetni a nőket, és úgy véli, tiszteletlenség hizlalni a lányokat, már csak a súlyukra való tekintettel sem kellene erőltetni ezt a főzést. Amikor minden elkészült, a fiúk felébresztették a lányokat, de nem mindenki értékelte a figyelmességet. Évát nem hatotta meg a kedvesség, Szandika és Anikó viszont csillogó szemmel nézett a „vendéglátókra”.
Videó



De a meglepetéseknek itt még mindig nem volt vége! Jött a nézők által megszavazott chippendale show! Alekosz volt az egyetlen, aki fehér fecskéjében minden nő előtt bedobta magát, Gigit olyan alaposan végigszagolgatta, hogy közben Jerzy fejében már megszületett a kép arról, hogy odamegy hozzá és alaposan megrángatja Alekosz fülcimpáját. Jerzy csak Giginek táncolt, Laci viszont egy kicsit „bőségesebben” figurázott Anikó, Éva, Gigi és Szandika előtt. Végül a fiúk átadták a virágcsokrokat, amit Béci az alsójába tűzve nyújtott át Szandikának.
Videó



Szandika érzései úgy változnak, mint a szélirány tornádó idején. A Kihívás előtt mindenki elmondta a véleményét arról, hogy kit kellene kivinnie párbajozni a Plasztik cicának. Minden lakó tart Szandika szeszélyességétől, de legjobban Gigi, aki komoly fenyegetésekkel próbált nyomást gyakorolni rá. Alekosz és Éva arra biztatta, hogy Bécire tegye a zöld kendőt, és mivel a többiek nézték a nyugiszobában zajló beszélgetéseket a nagytévén, a Béci féle csapat tagjai rettegni kezdtek és „leszínészezték” Alekoszt, aki hatásosan érvelt és megdöbbentette Szandikát is. Az Okostojás szerint Béci fél Szandikától, a többiek szerint viszont Alekosz fél Bécitől. Gigi úgy felbosszantotta és megsértette a Plasztik cicát, hogy a Kistestvér is veszélybe került.
Videó



A kufárkodás hetén Alekosz kapta meg a jogot arra (a nézők jóvoltából), hogy rendelkezzen az ágyhasználat felett. Az Okostojás azonnal kihirdette, hogy az ő ágyában alszik az összes lány. Anikó vissza akarta szerezni saját fekhelyét, de nem volt egyszerű alkupozícióban. A Rosszkislány szerint Alekosz fogalomzavarral küzd, mert az ágyak használatáról való rendelkezés nem ezt jelenti, és inkább kint aludt a kanapén. Alekosz túl sokat akart kérni az ágyakért, ezért inkább a többiek a földön aludtak, minthogy mindenüket elvegye.
Videó




Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.