• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Szipál Márton fotóművész járt a Villában, hogy képeket készítsen a jótékonysági akcióhoz

0

Címkék: , , , , , ,


ÓVODÁSOKKAL EBÉDELT ALEKOSZ ÉS ÉVA

Alekosz és Éva ellátogatott egy nagyszokolyi óvodába. A lakók már 47,5 milliót gyűjtöttek ezen a számon: 06-91-334-334!

Tegnap két új lakó költözött a Villába, Bonnie és Bambi, egy kecskemama és gidája. A két kecske gyorsan belopta magát a Villalakók szívébe. A lakóknak azonban gyorsan el kellett búcsúzniuk a kisállatoktól, mert Éva és Alekosz azt a feladatot kapták, hogy személyesen ajándékozzák oda egy nagyszokolyi óvodának. A gyerekek persze nemcsak a kisállatoknak, de a játékosoknak is nagyon örültek.
Videó



Miközben Alekosz és Éva Nagyszokolyon voltak, addig a többi Villalakó sem tétlenkedett. A luxusbörtönben maradt játékosok, vagyis Béci és Jerzy kitalálták, hogy megviccelik a visszaérkező Évát és Alekoszt és beadják nekik, hogy az állatok miatt fertőtleníteni kellett az egész Villát, ezért Alekosz és Éva ruháit el kellett égetni. Laci azonban nem akart részt venni a szívatásban és később Gigi is kihátrált, ami nagyon kiborította Bécit. Mérgesen visszapakolta Éva és Alekosz cuccait, majd összekapott Anikóval is, és kiment bokszolni. Mikor visszatért a Villába Alekosz és Éva, a Villa Okostojása elmondta, hogy neki a Villa az igazi otthona, itt érzi magát a legjobban és nem szeretne többet kimenni.
Videó



Majd megérkezett a Villába Szipál Márton fotóművész, aki a jótékonysági akcióhoz készített fényképeket a Villalakókról.
Videó


Ezután pedig egy bókversenyen mérhették össze színészi képességeiket a Villalakók. Persze túl egyszerű lett volna, ha a saját szókincsükből építhették volna fel az udvarlást, így kaptak olyan kötelező szavakat is, amiket bele kellett szőniük a hízelgésekbe. A gépzsír, uhu, kamera, C-vitamin, piramis és a trambulin elég érdekes szófordulatokat adott az udvarlásnak.
Videó



A Villalakók egész héten egy esti Híradóban foglalják össze a nap legfontosabb eseményeit. Most Gigin és Jerzyn volt a sor, hogy híreket írjanak és jó híradóshoz méltón olvassák fel azokat. Jerzy, aki már maga is jóízűen tud nevetni saját szónoki képességein most is nagyon izgult, nem is fogadta el Gigi segítségét, hanem különvonult készülni.
Videó




Már 42 millió forint gyűlt össze
Videó




Csütörtök esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.