• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Laci napok óta ideges, Béci nezebben viseli Alekosz viselkedését

0

Címkék: , , , , ,


BÉCI NEKIESETT ALEKOSZNAK

Az élet a Kihívás után sem állt meg a Villában…

A nézők úgy döntöttek, hogy Alekosz kapja meg az ágyak feletti jogot a Villában. Ezt azt jelenti, hogy cserekereskedelemmel tőle lehet megszerezni azokat az ágyjegyeket, amik ahhoz szükségesek, hogy valaki az ágyában aludhasson. Alekosz azonban már bebizonyította, hogy vele nem egyszerű alkudozni. Ráadásul sokan rá sem hederítettek az ágyakra vonatkozó szabályokra, amivel sikerült kihozniuk a sodrából az általában nyugodt Alekoszt.
Videó



Egy hónappal ezelőtt izgalmas kihívás elé állítottuk a Villa dohányosait, ha sikerül legalább egy hónapra letenniük a cigit, akkor részt vehetnek egy füstmentes kampányban. Bár kezdetben Anikó kivételével mindenki lelkesen vágott bele a projektbe, végül csak Bécinek és Jerzynek sikerült a leszokás. Dr. Urbán Róbert, egészségpszichológus, a Leszokásvonal.hu egyik munkatársa meglátogatta a Villalakókat, hogy állapotfelmérést tartson a Villában.
Videó



Béci a nézők döntése alapján megkapta a szieszta, vagyis a napközbeni pihenés feletti jogot, ami egy újabb bombát robbantott a Villában. Anikó és Laci ugyanis nagyon csúnyán összevesztek, mert Anikó azt mondta neki, hogy ő csak aludni meg enni jár a Villába. A Rosszkislány csak viccnek szánta, Laci azonban véresen komolyan vette.
Videó



A tegnapi Kihíváson Szandika egy jóbarátját, Bécit hívta ki párbajozni. A döntés azonban nem lepte meg a Villalakókat, hiszen a Plasztikcica a Kiválasztás óta azt pedzegette, hogy haza akar menni, és ezért az általa legerősebbnek tartott lakóra teszi majd a kendőt. Szandika nem hazudtolta meg önmagát, tényleg Bécit hívta ki. A Kihívás alatt azonban mégsem rá orrolt meg Béci, hanem Évára. Béci ugyanis közölte Évával, hogy kint szeretné látni a Villából. A Törtető lány azonban nem értette, hogyha Béci őt szeretné kint látni, akkor miért nem rá rakta a jelét.
Videó



A tegnapi este azonban nem ért véget a Kihívással. Szandika döntése helyett egészen más foglalkoztatta a Villalakókat. Alekosz ugyanis tiszteletlenül viselkedett Bécivel. Utána azonban fordult a kocka, és Béci kezdett szemtelenkedni Alekosszal. A helyzet odáig fajult, hogy Béci nyíltan nekitámadt riválisának, Alekosznak és tettlegességig akarta hergelni a Villa okostojását, hogy kizárják a játékból.
Videó





Csütörtök esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.