• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - tísztítókúra a villában

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,


Alekosz, még mindig Gigi után ácsingózik. Ezt hősiesen be is vallotta Évának, aki illedelmesen végighallgatta, de nem nagyon tudott érdemben hozzászólni a témához. Ezt inkább rábízta Olivérre, aki remek tanácsokat tud adni lelki ügyekben. Alekosz szerint egyébként Gigi még nem készült fel arra, hogy az ő párja legyen. Hirtelen jött neki a „rajongás” és nem képes ezt kezelni. Olivérrel meg is beszélte a „görög hős”, hogy megpróbálja átformálni Gigi iránti szerelmét szimpla barátsággá. „A jó barátom lesz majd” – mondta Alekosz.

A Villában ma tisztító kúrát tartottak. Egész nap csak és kizárólag egészséges ételeket kellett enniük a luxuslakás lakóinak. Mivel nem hódolhattak káros szenvedélyeiknek, így a cigarettázás is tilos volt. De Anikó, Olivér és Éva a szabály ellenére rágyújtottak. Így büntetést kaptak Lacitól. Százszor le kellett írniuk, hogy „utálok cigizni”.
Videó


Később emberpiramist is kellett építeni. A tét az volt, ha az eddigi 25mp-et megdöntik, jutalmat kapnak. Hosszas próbálkozás után, sikerült is megépíteni a piramist. Először Anikónak kellett felmenni a piramis tetejére, de mivel rettenetesen félt attól, hogy leesik nem volt túl kitartó. Laci mindenképpen meg szerette volna dönteni a rekordot. Még fenyegetőzött is „aki elrontja, beledobom a vízbe”. Sikerült a rekord. Jutalmat ígértek a villalakóknak.
Videó



Szandika az igazmondó hintába ült és vallatott. Ő maga is bevallotta, hogy hány férfi volt az életében (hatszáz). Laciról is megtudhattunk egyet s mást. Cukorkát árult. A sport volt az, ami kizökkentette a „8 ker-ből”. Szandi annyira meghatódott Laci életén, hogy sírva fakadt. Tovább faggatta a többieket. Alekoszt is megkérdezte, hogy vajon szerelmes-e Gigibe. Mire ő bevallotta az igazat: „szerintem a szerelem természetes kiválasztódás útján jön létre” Olivér is a hintába kényszerült. Szandi keményet kérdezett: „mit tennél, ha egy embert választhatnál, ki lenne az, az apukád vagy barátnőd?” Olivér megdöbbentett mindenkit a válasszal: „kitörném a nyakam” - mondta.

Anikó úgy érzi, hogy még mindig nem találta meg a helyét a villában. Olivér, mint általában, most is lelki szemetesláda funkcióba kapcsolt és meghallgatta Anikót. A lány attól tart, hogy nem tud beilleszkedni, és úgy érzi, hogy most ő tölti be a „szürke kisegér” szerepet.
Videó


Bekötött szemmel is kellett élniük a villalakóknak. Olivérnek, Bécinek, Lacinak és Zsófinak is. Különböző feladatokat hajtottak végre. Béci Olivért üldözte egy zacskó kutyagumival, aki ettől rosszul lett, így levette a kendőt és Alekosz vehette azt át. Ő pedig élt a lehetőséggel, és minden lányt megfogdosott, csakhogy „felismerje őket”. Éva zokon vette a dolgot, így Alekosz tovább állt és megtalálta – szó szerint megtalálta – Szandika tejcsárdáit.
Videó


Beköltözött a villa tizedik lakója Leonidasz is. A piramisért kiérdemelt ajándékot már ő hozta be. Alkoholmentes sör és gyerekpezsgő. Meg is lepődtek a lakók, de szó se róla, feltalálták magukat. Legurították, amit kaptak. Buli volt így is, persze alkoholmentes.
Videó


Alekosz és Éva éjszaka összekaptak. A lány lefeküdt, Alekosz pedig ki akarta cserélni a mikroportjában az elemet, ezt feladatként kapta egyébként. Ebből hatalmas kalamajka lett. Éva félreértette a helyzetet, azt hitte, Alekosz többet akar szimpla elemcserénél. Rabló-pandúrt játszva Szandika pedig egy magánakcióban kifestette Laci lábkörmét.
Videó




MEGUNTÁK A RUHÁS FÜRDÉST A VILLALÁNYOK

Zsófi néhány napnyi fürdőruhás tusolás után ledobta a textilt,
Videó

Anikó még csak a melleit mutatta meg, Szandika viszont egy percig sem hezitált.
Videó

A ValóVilág eddigi történetében minden lánynál eljött a pillanat, amikor megunta intim testrészei takargatását. Bár a Villalányok az első napokban kitartóan fürdőruhában álltak a zuhany alá, Zsófi és Anikó máris elhajította a melltartóját (a Naiva a bugyiját is), Szandikának pedig meg sem fordult a fejében, hogy akrobatikus mozdulatok segítségével cserélje le fehérneműjét fürdőruhára és viszont.
Videó






Szombati összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.