• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Készül a Villasláger, Szandika párbajozni szeretne Évával, Gigi és Jerzy egyre jobban felfedezi egymást

0

Címkék: , , , , , , ,


SZEX, MUZSIKA ÉS ESÉLYLATOLGATÁS

Kasza Tibor és LL. Junior alaposan felbolygatták a Villalakók mindennapjait. Természetesen nemcsak a születendő Villasláger, hanem a közeledő Kiválasztás is borzolja a lakók idegeit.

Szombaton a Villalakók ismét arról döntenek, hogy melyik társukat látnák legszívesebben a Villán kívül, azaz kit szeretnének Párbajra küldeni. Egy biztos: Szandika szívesen összemérné már erejét valamelyik lakótársával. Szombaton kiderül, hogy sikerült-e a Plasztikcica terve?

A hálószobabeli, éjszakai hangoskodás számos konfliktust szült már a Villában, de valószínűleg maguk a Villalakók sem gondolták, hogy a két zenész beköltözésével újabb, alvás szempontjából igencsak problémás helyzettel kell szembesülniük. Tegnap már hallhattuk, hogy L.L. Junior horkol, így amíg Junior az igazak álmát alussza, addig zenésztársának éjszakái elég éberen telnek.
Videó



A Villában még javában tart a zene hete: Kasza Tibi és LL. Junior a két csapatra bontott lakókkal együtt dolgozik a villalétről szóló slágereken. Tibi csapatában Éva, Gigi, Alekosz és László mutatják meg, hogy nemcsak a veszekedéseknél tudják felemelni a hangjukat. Junior kezei alatt pedig Szandika, Anikó, Béci és Jerzy énektudása csiszolódik. A munka - az apróbb összezördülések ellenére - keményen folyik, a végeredményt a holnapi összefoglalóban hallhatjuk majd.
Videó




Párbajra vágyik Szandika: célja elérése érdekében megkérte társait, rakják rá a jelet. Senki sem örült a kérésnek, de talán Jerzy volt a legbizonytalanabb, nem szívesen küldené ugyanis párbajozni újdonsült "barátját". Véleményét elmondta Szandikának is, aki kiakadt ezen. Nem sokkal később Jerzy mégis rábólintott a kérésre, a Szépfiú szavahihetősége szombaton kiderül.



Eközben Éva és Alekosz is elfoglalta magát egy számukra már jól ismert és kedvelt programmal, a Kiválasztás esélyeit latolgatták.
Videó



A zenélés mellett az őszinteség is fontos szerepet játszott tegnap: hamar kiderült, hogy bár látszólag feszültségmentesek a közös zenéléssel töltött napok, a felszín alatt nagyon komoly ellentétek lapulnak. Természetesen folytatódott a csajok háborúja, vagyis az Éva kontra Anikó-Szandika gyűlölködés. Elég őszintén, már-már sértően véleményezték egymást.
Videó



A balhéból azonban ketten kimaradtak: Gigi és Jerzy ugyanis mit sem törődtek ezekkel a feszültségekkel, ők inkább egymás kisebb – nagyobb problémáira és a romantikus közös pillanatokra koncentráltak.
Videó




Csütörtök esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.