• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - büntetés a Villa lakóknak, egy napig nincs melegvíz

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


BONYODALMAK ÉS KIVÁLASZTÁS A VILLÁBAN!

Megtelt a Villa lakókkal, érzelmekkel és konfliktusokkal. A gyötrelmes perceknek azonban még nincs vége: 21 óra 20 perckor kezdődik a kiválasztás. A Villalakóknak este arról kell dönteniük, hogy ki az az ember, akit nem szeretnének többé a villában látni.

Büntetéssel indult a nap: mivel a lakók folyamatosan helytelenül használták mikroportjaikat, elzárták a meleg vizet a Villában. Egy biztos: Olivér, a Villa önjelölt kerítője nem riadt vissza a hideg vizes zuhanyzástól, sőt: a gyors fürdőzés után újabb „áldozatokat” szemelt ki, ezúttal Gigire és Jerzyre vetette ki a hálóját. Folyamatosan húzta Gigit a Villa Szépfiújával.
Videó



Két feladatot is teljesíteniük kellett a Villalakóknak, pontosabban Anikónak és az újonnan beköltözött házaspárnak. Hétfőn a neten szavazók arról döntöttek, hogy Anikó töltsön egy teljes napot szótlanul. Ginának és Kristófnak pedig a balszerencsekeréken kigurított szerencsétlenséget kellett végrehajtania.
Videó



Gigi és Jerzy a nézők döntése alapján külön hálószobában töltik az éjszakáikat
Videó



Hogy telt Gigi és Jerzy éjszakája?
Videó



Anikó ismét beszélhet
Videó



A fiúknak szumó bajnokságot kell rendezni a lányok pompom szurkolók
Videó



Meleg víz hiánya kapcsán jött elő a téma. vannak nők, akik avizeletükkel szépítkeznek
Videó



A nézők üzentek a Villa lakóknak:
Videó



A Villalakóknak este arról kell dönteniük, hogy ki az az ember, akit nem szeretnének többé a villában látni.

Kiválasztás menete

A Villalakók egymás közül jelölik ki azt a Villalakót, aki a későbbiekben a párbajban részt vesz. Ezen a napon a Villalakók az alábbi csomagot kapják:
- 1 db mágnestábla, az aktuális Villalakók nevével és képével;
- 1 db kendő;
- az aktuális Villalakók számának megfelelő, névvel ellátott boríték;
- az aktuális Villalakók számának megfelelő, "lefelé mutató hüvelykujj" jelű mágnes;
- 1 db gyűjtőboríték.

A szavazás menete

Minden Villalakó a nevére szóló borítékban lévő papírra felírja annak a Villalakónak a kereszt- vagy becenevét, akit a párbajra kíván küldeni. A szavazás megtörténte után a borítékot le kell zárni, majd a gyűjtőborítékba helyezni, és a kijelölt helyre juttatni.

A műsorvezető utasításait követve minden egyes Villalakó összefoglalja, hogy miért szavazott az általa jelöltre és miért nem a többiekre. Majd az összefoglalója után a "lefelé mutató hüvelykujj" jelű mágnest felhelyezi annak a képe mellé, akit előzetesen a képeslapra felírt és borítékolt.
A szavazás végén, miután a szavazás eredményét a műsorvezető is kihirdette, az a Villalakó, aki a legtöbb mágnest kapta, felveszi a kendőt és azt addig viseli, amíg erre vonatkozóan más utasítást nem kap. (Fürdés alkalmával a kendő levehető.)


Szerda esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.