• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Cserekereskedelem, árverés és ládacsere a Villába és folytatódik Béci és Alekosz háborúja

0

Címkék: , , , , ,


BÉCI ISMÉT NEKIESETT ALEKOSZNAK

Béci ismét összeszólalkozott Alekosszal, és közölte vele, meg fogja keseríteni Villabeli életét.

Ezen a héten a cserekereskedelemé volt a főszerep a Villában. A lakók között ugyanis szét lettek osztva a Villajavak, és mindenkinek a saját portékáival kellett kereskednie. Tegnap is egy piaci alkudozással indult a nap. A legértékesebb portékának a sziesztára vagyis a napközbeni pihenésre jogosító jegyek bizonyultak, melyek a nézők döntése alapján Bécihez kerültek. A testvérpár tagja keményen kereskedett vele, ami Évának és Alekosznak nem tetszett. Majd elkezdődött a Villa árverés, amit Anikó vezényelt le.
Videó



A múlt héten Kasza Tibi és L.L. Junior beköltöztek pár napra a Villába, hogy a két táborra osztott lakókkal közösen megírjanak, és felvegyenek egy-egy dalt. A két csapat szerzeményeit már Önök is hallhatták, a dalok pedig óriási népszerűségnek örvendenek az interneten is. Eljött hát az idő, hogy klip készüljön a nótákhoz. Először Gigi, Éva, Alekosz és Laci által alkotott Kultúrcsürhe készíthette el saját zenei videóját. Amint megkapták a levelet, hogy videóklipet kell forgatniuk a négy lakó leült és megírta a forgatókönyvet, a rendezői szerepet pedig Alekosz vállalta magára.
Videó



A klipforgatás inspirálóan hatott Gigire és Jerzyre. A turbékoló szerelmespár ismét egymásra talált. Jerzynek azonban nem csak Gigin járt az esze. A Szépfiút ugyanis nagyon foglalkoztatta a közelgő párbaj. Lacival ki is beszélték Szandikát, majd próbáltak tanácsot adni Bécinek, hogy hogyan készüljön a szombati Párbajra.
Videó



Tegnap láthatták, hogy Béci nyíltan nekitámadt Alekosznak. A kettejük közötti háborúnak azonban még koránt sincs vége. Azzal, hogy a nézők megszavazták, hogy Béci legyen a szieszta feletti jog tulajdonosa, újabb olajat öntöttek tűzre. Alekosz ugyanis lefeküdt a hálóban annak ellenére, hogy nem vett jegyet. Béci ezen kiborult, szót-szó követett, majd megmondta Alekosznak és Évának, hogy amíg ő bent lesz, megkeseríti Villabeli életüket.
Videó



A lakók egészen héten cserekereskedtek a nekik kisorsolt javakkal. Alkudoztak, adtak-vettek, majd a birtokolt és megszerzett portékákat gondosan bezárták a ládáikba. A szerkesztők azonban egy kicsit megviccelték őket, és összecserélték a ládáikat. Így az eddig szorgosan gyűjtögetett javaik most valaki máshoz kerültek. Béci a saját ládáját húzta, Éva pedig a Gigiét. A Törtető lány nagyon örült, mert Gigi ládájában volt a cigaretta.
Videó





Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.