• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A kufárkodás hete köszöntött a Villalakókra, Szandika csalódást okozott a barátainak azzal, hogy haza akar menni

0

Címkék: , , , , ,


SZANDIKA ELJÁTSZOTTA MINDENKI BIZALMÁT

A kihívás előtt álló Plasztik cicát szinte minden lakótársa letámadta bizonytalankodása miatt.


Alekosz és Szandika még hajnalban talált egy eddig nem látott lakót a Villa falain belül. A Csengettyű Úrnak elnevezett egérnek még ennivalót is rakott ki a két felfedező, házi kedvencként kezelték a kis betolakodót.
Videó



Elindult a kufárkodás hete, a műsor készítői a ruhák kivételével mindent kipakoltak a Villából, még edényeket, ételt és tisztálkodó szereket sem hagytak bent a versenyzőknek. Ezen a héten minden lakónak lesznek tulajdonai, amiket cserélgethetnek egymás között. Éva első sorban a cigi elvételétől borult ki, ez ügyben Gigivel kell majd egyezkednie a következő pár napban. Az első vitára sem kellett sokat várni a játék kapcsán. Anikó kapta meg a hűtőhasználat jogát, Bécinél pedig a húsok vannak. A Rosszkislány csak úgy volt hajlandó megengedni Bécinek, hogy az ő hűtőjében legyenek a romlandó húsok, ha mindig ehet az ezekből készült ételekből.
Videó



A legjobb kereskedőnek kétségtelenül Alekosz bizonyult. A Villa okostojása könyörtelen üzletemberként viselkedett Évával, Jerzyvel és Bécivel is. A harc olyan nélkülözhetetlen dolgokért folyt, mint például a nyugiszoba használata, egy szál kolbász, vagy egy tubus hajzselé.
Videó



Szandika titka, miszerint nem akar nyerni a rá váró párbajon egyértelműen kiderült mindenki számára. Az összes barátja nagyot csalódott a Plasztik cicában, elsőként Jerzy vetette a szőke lány szemére, hogy átverte azokat, akik mellette álltak. A szépfiú azonban nem sokáig idegeskedett ezen a témán, hiszen Gigivel ismét egymásnak estek. A nyugiszobában nem sokat sejtetően, sokkal inkább egyértelműen mozgott a takaró, amely alatt a Villa szerelmesei feküdtek.
Videó





Kedd esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.