• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Készülnek a Villaslágerek - Kasza Tibi, mint pszichológus fürkészte a lakók titkait

0

Címkék: , , , , ,


ALEKOSZ A MAGÁNYOS HŐS

Az Okostojás őszintén vallott magáról pszichológusának, Kasza Tibinek.


Nem telt túl jól Kasza Tibi első éjszakája a Villában. L. L. Junior horkolása miatt egyáltalán nem tudott aludni a ValóVilág újdonsült pszichológusa. Tibi annyira durvának ítélte a helyzetet, hogy kiköltözésük után azonnal el akarja vinni Juniort egy jó gégészhez.



Anikó reggel újra szóba hozta Éva előző esti beszólását, a Villa rosszkislánya még mindig teljesen ki volt akadva, és leszögezte, hogy semmilyen formában sem akar Évával kommunikálni többé.
Videó



A két villasláger megírása előtt nevet kellett találni a bandáknak.



Juniorék viszonylag hamar dűlőre jutottak, a másik csapatban viszont még a két jó barát Éva és Alekosz is egymás torkának ugrott. Az Okostojás külön szólt a Törtetőnek, hogy örülne, ha este nem együtt aludnának, ez a legutóbbi párbaj hősét ismerve szinte hihetetlenül hangzott.

Kettejük vitája később sem akart csitulni, a két jó barát idős házaspárokat idézően vitatkozta végig a dal megírására szánt időt.
Videó



A jó énekeseknek nem csak énekelniük kell szépen, de a szavakat is jól kell formálniuk, ezért nyelvtörőversenyt hirdettek a villalakók. Ez a játék is sok vicces szituációt szült.
Videó



Tegnap a nézők eldöntötték, hogy a két celeb vendég közül Kasza Tibi legyen a Villa pszichológusa. Tibi tehát rendelni kezdett, Jerzyből rögtön kiszedte, hogy a kameramentes órájuk alatt végre volt szex közte és Gigi között.



Alekosznál pedig elérte, hogy magáról beszéljen. A Villa Okostojása végre kimondta azt, amit már sokan gondoltak, magányosságát és érzékenységét leplezi azzal a stílussal, amit képvisel.
Videó






Szerda esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.