• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A kiképzés folytatódik, megszületetett a rajinduló is, a legjobb katona Béci lett

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


VESZÉLYBEN ÉVA ÉS ALEKOSZ BARÁTSÁGA?!

Fokozódik a feszültség a Villában: a katonai héten barátságok kerülhetnek válságba?!

A kőkemény kiképzés célja, hogy a lakók rendet, fegyelmet, összetartást és felelősségvállalást tanuljanak. A Villalakóknak most igazi csapatként kell együtt működniük, de ez nem mindig sikerül a játékosoknak.



A katonai hét leginkább Alekosz és Éva kapcsolatát viseli meg: a Törtető lány ugyanis gyakran szándékosan száll szembe a katonai kiképzés szigorú szabályaival.

Éváék harcát tovább súlyosbította, amikor Alekosz, mint rajparancsnok megbüntette a szőkeséget és Jerzyt. A nagyszájú csaj és a Szépfiú ugyanis nem teljesítette megfelelően az éjszakai őrködést. Így a görög harcos újabb éjjeli őrszolgálatra kényszerítette Éváékat.
Videó



Éva kálváriája a reggeli torna alatt is folytatódott: Anikóval együtt elvesztették sapkájukról a rangjelzést. A reggeli torna azonban nemcsak erről maradt emlékezetes, hanem a Villa egy újabb szállóigéjéről is: Fájdalom az, amikor a gyengeség távozik a testből.
Videó



A folytatásban Alekosznak Anikóval is meggyűlt a baja: a katonai hét úgy látszik, igencsak megviseli a Villaszövetségeket, de a lakók tegnap bizonyíthatták, hogy tudnak együttműködni is. A játékosoknak egy Villaindulót kellett írniuk, és előadniuk.
Videó

Videó

Ha már katonai hét, akkor nem maradhat ki a lövészet sem: a lakók kisebb-nagyobb sikerrel vették ezt az akadályt is.
Videó



Lassan vége lett a kemény napnak: az éjszakai őrködéshez persze most sem fűlött senkinek sem a foga, és ráadásul ezúttal Éva dönthetett arról, ki kezdje a szolgálatot, aki kihasználta az alkalmat, hogy bosszút álljon Alekoszon a reggeli büntetésért. A Törtető lány a beteg Okostojást ítélte álmatlanságra, Béci azonban megmutatta bajtársiasságát, Alekosz helyett bevállalta az őrséget. Az este folyamán megválasztották a Villa legjobb katonáját is, aki Béci lett.
Videó





Csütörtök esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.