• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva lefeküdne Alekosszal, ha nem lenne barátja

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


VAN MÉG REMÉNY ALEKOSZ SZÁMÁRA

Éva az igazmondó hintában elárulta, hogy ha nem lenne barátja még az is lehet, hogy lefeküdne az Okostojással.


Éva a nap elején még Alekosz szemére vetette az előző esti bulin történteket, a Villa Okostojása pedig nem is értette, hogy miért baj az, ha kicsit rámenősebben nyomul egy nőre, aki tetszik neki.

A Villalakók kaptak délelőtt egy feladatot a kiválasztás jegyében. Mindenkinek ki kellett húznia egy lakótársa nevét, majd az ő szemszögéből elmondani a többieknek, hogy annak az illetőnek kire kéne tennie a jelét.
Alekosz figyelmeztette Lacit, hogy van még rajta kívül is versenyző, akire rakhatja a jelet, hiba lenne, ha pusztán megszokásból újra őt akarná kiküldeni párbajozni. Laci ezt természetesen fenyegetésnek vette, így csak jobban megerősödött benne, hogy Alekoszt nevezze meg este a tábla előtt.
Videó



Aukciót szerveztek a Villalakók. A különleges árverésen tulajdonságokat vehettek a játékosok, amelyet később felajánlhatták egy-egy társuknak, akikben az nincs meg. Éva megvette az okosságot, amelyet Jerzynek adott, de a kis szurkálódását hamar visszakapta, hiszen Alekosztól megkapta a szépséget és az igényességet, mint olyan tulajdonságot, amely hiányzik belőle.
Videó



Meglepetésre a legkevesebb taktikázással járó kiválasztás volt a nyolcadik. A jelrakások előtt pusztán esélyeket latolgattak egymás között a Villalakók. Az élő műsor után azonban beindultak az összeesküvés elméletek. Gigi, Laci, és Jerzy közül még bárki lehet Éva párbajellenfele a jövő héten.
Videó



Elég szemérmetlenre sikerült a nap harmadik játéka. Béci az igazmondó hintában elmesélte, hogy mindenkivel lefeküdt volna a Villában, ha nem lenne barátnője.



Laci Anikóhoz fűződő gyengéd érzelmeiről beszélt a többieknek, amelyek nem biztos, hogy teljesen viszonzatlanok, hiszen a Rosszkislány is Laci mellett döntene a Villalakók közül, ha komoly kapcsolatra kéne párt választania.
A legnagyobb meglepetést mégis Éva szállította, a Villa Törtetője elmondta, hogy ha nem lenne barátja, akkor el tudna képzelni egy csókot Alekosszal, sőt akár le is feküdne hódolójával.
Videó



Kívánságműsor party
Videó




Vasárnap esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.