• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Alekosz hiába erőlködik, nem kell egyik lánynak sem

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,

DRÁMA ÉS EROTIKA A VILLÁBAN!

A Villában szaporodnak a viták, féltékenységi drámák, és az erotikus kalandok.

A Villalakók tizenhetedik napja sem volt izgalmaktól mentes: Alekosz továbbra sem tudta feldolgozni, hogy nem kell a csajoknak.

A neten szavazók úgy döntöttek, hogy Jerzy és Gombi énekversenyen mérje össze tudását. A felkészülésben a két srácot mentorok segítették: a fahangú Jerzyből Gigi, Gombiból pedig Alekosz igyekezett popsztárt faragni. Első hallásra Jerzy igazi antitalentumnak bizonyult, bár Gigi mindent megtett és egy remek lagzis egyveleget gyakoroltatott be vele. Gombi szerencsésebbnek bizonyult, hobbija ugyanis az éneklés, így ő megmutathatta egy új, romantikus oldalát is lakótársainak.
Videó



Az énekverseny után az események felforrósodtak, hiszen pikáns fotózáson kellett részt venniük Béciéknek. Alekosz párja Gigi lett, így a testük – legalábbis a fotózás idejére – összeforrhatott. Ezt valószínűleg csak a görög harcos értékelte, Gigi ugyanis kiakadt Alekosz tapintatlan közeledése miatt.
Anikó Lászlóval, Éva Bécivel, Zsuzsi Leonidasz-szal, Szandika Jerzyvel, Zsófi pedig Gombival került közelebbi kapcsolatba, legalábbis Olivér kamerái előtt.
Videó



A korábbi kolbászevő verseny győztes csapata nemcsak a dicsőséget, de még egy fejedelmi vacsorát is nyert. A vacsorát a vesztes csapat tagjai szolgálták fel, még helyes kis felszolgáló jelmezt is kaptak. Alekosz természetesen a vesztes csapathoz tartozott, ahogy Gigi is. A feszültség érezhető volt kettőjük között, sőt Alekosz egyre agresszívabb lett.
Videó



Az egész napot átjárta az erotika, így tökéletesnek ígérkezett az esti bikinis beach party. A Villalakók azonban többet ittak a kelleténél, pontosan ezért érzékenyebben éltek meg bizonyos dolgokat. Így a társaság többségéből kitörtek az indulatok, Szandika szópárbajt vívott Lászlóval, Anikó pedig Alekoszra támadt.
Videó



Szombat esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.