• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Béci élvezte a parancsnokságot, ám a nap folyamán ő is kapott büntetést....

0

Címkék: , , , , , , ,


BÉCI LETT A VILLA PARANCSNOKA

Ötödik napja tart a katonai kiképzés a Villában, ami eddig jó pár érdekes szituációt eredményezett.

Éva és Jerzy őrködése alatt megszólaltak a szirénák. A riadóra mindenki összekapta magát, felöltözött, és felsorakozott az udvaron. A parancsnokok azonban egy rejtélyes, kattogó hangra lettek figyelmesek, ami Jerzy sapkája alól érkezett. A játék szabályai szerint a Villalakóknak semmilyen időmérő eszköz nem állhat rendelkezésükre. Így mindenki ledöbbent, mikor előkerült Jerzy sapkája alól egy stopper.
Videó



A kiképzők Bécit előléptették, parancsnoki rangot kapott, amivel nem is volt rest visszaélni, mert diktatórikus módon bánt lakótársaival. Először jó barátját, Lacit pécézte ki magának, és majdnem sikerült is kihoznia a sodrából a hirtelen haragú kemény legényt. Laci után Éva és Jerzy következett, akik most sem úszhatták meg büntetés nélkül. Béci ugyanis fogdába küldte őket.
Videó



Az előző napokban a katonai hét igencsak rányomta a bélyegét Éva és Alekosz szoros kapcsolatára. A két jó barát között egyre jobban mélyült a szakadék, tegnap pedig már szándékosan szúrtak ki egymással. Ideje volt hát rendezni a megromlott viszonyt, hiszen amellett, hogy Éva és Alekosz jó barátok, még erős szövetségesek is, ugyanis ők az ellenállók a Villában.
Videó



Egyre többször emlegetik a lakók a holnapi kiválasztást, és azt, hogy vajon hogyan alakul majd a jelek sorsa, ki lesz az a játékosok közül, akinek párbajoznia kell a bent maradásért, és kit hív majd ki? Ahogy közeledik a játék vége, egyre feszültebbek a játékosok is. Béci is egyre feszültebb, tegnap ugyanis nemcsak ő büntetett, de őt is megbüntették. A kiképzők ugyanis beledobták Béci elektromos cigijét a vízbe, és miután kimentek Béci megpróbálta a zászló rúdjával kihalászni. Amikor ezt a kiképzők meglátták azonnal megbüntették, hiszen a zászló szent és sérthetetlen. Bécinek kezdetben fizikai büntetést kellett végrehajtania, majd bezárták a fogdába.
Videó




A tegnapi feszültségekkel teli nap végén ismét megmérettettek a Villalakók. Ezúttal egy nagyszabású fegyveres hadműveletben kellett összemérniük tudásukat a két táborra szakadt Villakatonáknak. A lakók hosszasan készültek a próbatételre, majd fegyvert ragadtak, és jöhetett a nagy „lövöldözés”. Természetesen nem igazi fegyverekkel lövöldöztek, hanem gyakorló példányokkal, amelyekkel nem okozhatnak egymásnak sérülést.
Videó







Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.