• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Farsangi bál és rock’n’roll produkciók

0

Címkék: , , , , , , , , ,


FARSANGI BULI A VILLÁBAN

Az elmúlt napok feszültsége és nyomott hangulata után végre feloldódtak egy kicsit a Villalakók, a veszekedéseket pedig az önfeledt bulizás váltotta fel.

A szombati Párbajon Önök arról döntöttek az online szavazásunkon, hogy mit kapjon a Párbaj-győztese. A legtöbb voksot az kapta, hogy a nyertesnek ágyban tálalják fel a reggelit, mivel a Párbajt Alekosz nyerte, így tegnap reggel őt kényeztették a többiek.

Nem Alekosz volt azonban az egyetlen, akinek jól indult a napja. A Nagy Fitt Program elején ugyanis minden Villalakó felírhatta egy listára, hogy mi a lenne a kívánsága, ha ő nyerné a versenyt. A lányok közül Gigi lett a győztes, ő fejlődött a legtöbbet, így az ő kívánsága teljesült. Kedvenc koreográfusa, Papp Timi tartott táncórát neki és a többi Villalakónak. Alekosz ismét hozta a formáját, hisz nem is ő lett volna, ha kihagyja a helyzetet és nem kezd udvarolni Timinek.
Videó



Tegnap este Alekoszt faggathatták az igazmondó hintában, ma azonban fordult a kocka, és Alekosz tehetett fel kérdéseit a többieknek. Ő pedig úgy gondolta, felméri, ki hogyan látja a Villán belüli erőviszonyokat.
Videó



A Villalakók a nap további részében félretették a gyűlölködést, és farsangi bált rendeztek. Mindenki megkapta álmai jelmezét, Éva Lady Gagának öltözött, Szandika Szörnyellának, Alekosz Kovács Kokó Istvánnak, Jerzy kalóznak, Laci keresztes lovagnak, Béci Zorrónak, Anikó tündérnek, Gigi pedig Arielnek, a kis hableánynak.



Egy jelmezbálhoz illően pontozniuk is kellett egymás jelmezét. A Villa legjobb jelmeze címét pedig Lacinak ítélték a többiek.
Videó



A jelmezverseny után a Villalakók egy másik területen is összemérhették erejüket. Akrobatikus rock’n’roll produkciókat kellett bemutatniuk egymásnak. Alekosznak Éva volt a párja, Szandikának Béci, Giginek Jerzy, Anikónak meg Laci. Minden egyes lakó a látványosságra törekedett, nagyon odatették magukat.
Videó



Míg Szandika és Anikó azon agyalt, hogyan tudnák kiejteni Évát, addig Bécinek csak azon kattogott az agya, hogy hány százalékkal került vissza Alekosz a Villába. A Villa Okostojása azonban nem hajlandó elmondani az eredményeket, amin Béci egy kicsit kiborult.
Videó





Hétfő esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.