• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Anikó csókot kapott Király L. Norbitól

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


KIRÁLY L. NORBI MEGCSÓKOLTA ANIKÓT!

A szilveszter meglepő és megható pillanatokat egyaránt tartogatott.


A Villalakók gondolatai már a vasárnapi párbaj körül forognak. Olivér és Alekosz éppen erről beszélgettek, mikor Ildi csatlakozni akart hozzájuk. A fiúk ezt nem annyira szerették volna, ezen a Törtető lány nagyon megbántódott.
Videó



Tegnap olasz séfek érkeztek a Villába, hogy isteni lakomát készítsenek a lakóknak, szilveszter alkalmából. Mikor megkérdezték, ki akar velük főzni, László azonnal jelentkezett, és többen érdeklődve figyelték a munkát. Éva, Olivér és Alekosz azonban úgy gondolták, ők ebből nem veszik ki a részüket. Miközben Éva a Villa Vagányát masszírozta, az Okostojás ismét a nőkről beszélt.
Videó



Szilveszter alkalmából, éjfél közeledtével a lakók kaptak egy karaoke-felszerelést. Ildi nagyon szeretett volna Alekosszal énekelni, de a fiú visszautasította őt. Szerinte ugyanis ettől úgy tűnne, mintha együtt lennének. Ildinél ekkor elszakadt a cérna, itatni kezdte az egereket. Elmondta: úgy érzi, nehezen tud beilleszkedni. Jerzy megsajnálta és vigasztalni kezdte, végül énekelt is vele.

Alekosz is dalra fakadt, sőt, még gidákat is szerzett magának... Jó buli kerekedett, mindenki jól érezte magát és mindenki mikrofont ragadott.
Videó



A Villába vendégek érkeztek: Vastag Tomi és Király L. Norbi. A lakók ovációval fogadták az X-Faktor sztárjait. Kiderült, hogy Anikó egy ideje már odavan Norbiért, mikor meglátta, úgy viselkedett, mint egy tinilány. Az énekesek remek hangulatot varázsoltak a luxusbörtön falai közé, majd amikor távoztak, meglepő dolog történt: a lakók unszolására Norbi szájon csókolta Anikót...
Videó



A szilveszter nem csupán vidám pillanatokat tartogatott. László évekkel ezelőtt éppen december 31-én veszítette el édesapját. Édesanyjától megható levelet kapott, és nem tudta visszatartani könnyeit. Anikó vigasztalta a Dokit.
Videó



Az online szavazás ezúttal arról szólt, ki legyen a két párbajozó, Olivér és Kristóf szóvivője. A legtöbb voksot László és Alekosz kapta,


Szombat esti összefogaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.