• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A párbajozók és pártolóik újabb versenyeken vettek részt, a győztes csapat pizsama partyt tartott és ők aludhattak a Villában

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,


GIGI KIBUKOTT JERZY ÁRULÁSÁN

Olivér és Alekosz között továbbra is forrnak az indulatok, pedig a Vagány nagyon érzékeny korszakát éli.

Olivér eddig sem rejtegette érzelmeit otthon maradt kedvese iránt, de úgy tűnik, hogy most elérte az igazi mélypontot. Enikő miatt teljesen letargiába esett, még magával sem elégedett, alig tud tükörbe nézni. Olivér Szandikának öntötte ki a lelkét a hálóban, aki végigkacagta a Vagány élménybeszámolóját. Laci már ingerültebben reagált arra, amikor elmesélte, hogy több napja érzi álmában Enikő illatát és nem tudja kordában tartani az érzéseit. Emiatt retteg a tavasztól, amikor kisüt a nap és még jobban felbuzognak a hormonok.
Videó



Közben Alekosz és Éva intim perceket élt át Éva ágyában, egymás kezét fogva elmélkedtek a szombati párbajról és Alekosz közölte vele, hogy ha nem ő jön vissza, legalább egy hétig ő használhatatlan lesz. De amíg az Okostojás és a kihívott közelebb kerül egymáshoz, addig Olivér és Alekosz barátsága megromlóban van, mert a „görög isten” folyamatosan játszik a megzuhant Vagány idegeivel. A két barátot Éva próbálta békíteni, végül Olivér mégis beolvasott Alekosznak, aki nyeglén válaszolgatott barátja sérelmeire.
Videó



Ildinek és Évának újabb versenyen kellett megmérettetni magukat csapatukkal karöltve. A sorverseny tétje a Villában alvás volt, a vesztes csapatnak ugyanis a mellékhelyiségekben kellett megágyazni. Ildi és hívei nyerték meg a versenyt, így Évának, Olivérek, Anikónak, Szandikának és Zsófinak ki kellett költöznie a Villából egy éjszakára. Éva csapatának a helyiségekért is meg kellett küzdeni, a legkényelmesebbet, a nyugiszobát Alekosz és Zsófi nyerte meg, de a szőke lány kibukott azon, hogy az Okostojással kell együttaludnia.
Videó



A nyertes csapat nemcsak a Villában alvást, hanem egy pizsamapartyt is nyert. Közben a vesztesek a szaunában gyűltek össze vagy a teraszon dohányoztak. Éváék magukhoz akarták csábítani Gombit és az üvegen keresztül mutogattak neki üzeneteket. Az összetartó banda jobban érezte magát kint, mint Ildi csapata bent. Végül Jerzy is csatlakozott Éváékhoz és vitt nekik egy kis innivalót.
Videó



Ezzel azonban kihúzta a gyufát Giginél, akinek cseppet sem tetszett, hogy átsétált az „ellenséghez”. Ez a helyzet az első veszekedést generálta a szerelmespár között. Jerzy arra hivatkozott, hogy több olyan ember is van Éva csapatában, akiket szeret, ezért ment át hozzájuk, és ő így volt önmaga. Végül a vihar elcsitult és a szerelmespár kibékült.
Videó



Péntek esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.