• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Megvolt Gigi és Jerzy első csókja, Olivér nyerte a párbajt, így Kristófnak el kellett hagynia a Villát

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


OLIVÉR NYERTE A PÁRBAJT!

Szoros verseny után Olivér nyerte a ValóVilág4 második Párbaját (54%-kal). A Vagány srác győzelmével közelebb került a mesés fődíjhoz.
A győztes: Videó



Megkezdődött a ValóVilág4 második Párbaja: a Villalakók Olivért akarták leginkább a Villán kívül tudni, ellene négyen szavaztak, így ő lett a kiválasztott. Kristófot pedig Olivér hívta ki Párbajra.

Lilu és Balázs miután köszöntötte a Villalakókat, és ismertették a szabályokat, átadták a szót Olivérnek.
Videó



Először a Vagány srác búcsúzott el lakótársaitól. Miközben Oli elindult a stúdióba, felidéztük Villabeli életének legjobb pillanatait. A szabadszájú srác Balázséknak elárulta nagyon hiányzik neki a családja és barátai, de biztos benne, hogy Villatársai közül is lesznek majd barátai.
Videó


A folytatásban Kristóf is elköszönt a többiektől, majd elindult a stúdióba. A legemlékezetesebb pillanatainak felelevenítése után megérkezett Liluékhoz Olivér ellenfele Kristóf is. A Házaspár férfi tagja szerint nem taktikáztak és nem éltek vissza azzal, hogy Ginával férj-feleségként mentek be a Villába.
Videó


Rövid szünet után, megnéztük a Párbaj jelenlegi állását, majd az exvillalakók véleményére is kíváncsiak voltunk. Az egykori Villalakók többsége Olivért tartaná játékban.
Videó

Olivér és Kristóf Villabeli kapcsolatait mutattuk meg. A Vagány srác szerint Kristófék ugyan nem taktikáznak, de még nem mutatják igazi arcukat a Villában. Oli szerint Alekosz az igazi fazon, Ő magát adja a luxusbörtönben.


Olivér elhagyja a Villát: Videó

Olivér legjobb pillanatai: Videó

Olivér pozitív kapcsolatai a Villában: Videó

Olivér bevonulása a studióba: Videó

Alekosz, Olivér szóvivőjének védőbeszéde: Videó

A két párbajozó kapcsolata: Videó



Kristóf elhagyja a Villát: Videó

Kristóf legjobb pillanatai: Videó

Kristóf bevonulása a stúdióba: Videó

László, Kristóf szóvivőjének védőbeszéde: Videó


Best of Olivér: Videó



Best of Kristóf: Videó



Azért nem csak szeretetteljes pillanatok jellemezték Olivér és Kristóf életét a Villában. Voltak feszültségek is, bőven... Olivérnek például Évával, Szandikával, és még Gombival is meggyűlt a baja. Legjobban az Évával kialakult balhét bánta meg Olivér.
Videó

Természetesen Kristófnak is voltak feszültebb pillanatai, talán leginkább Alekosz megnyilvánulásai akasztották ki. A görög harcos ugyanis vadul csapta a szelet Kristóf feleségének. Kristóf, mint mondta féltékeny típus.
Videó

A végső döntés előtt nem sokkal hallhattuk a párbajozók szóvivőit is. Alekosz Olivér, László pedig Kristóf mellett szónokolt.

A két srác legszebb Villabeli pillanataival folytatódott a Párbaj. A Villalakók közül Éva, Szandika, Alekosz, Gigi, Béci, Jerzy és Gombi Olivért, László, Zsófi, Anikó és Gina pedig Kristófot látná viszont a Villában.

Az utolsó percekben a párbajozók őszintén vallottak egymásról és természetesen céljaikról. Az eredmények megszülettek: a ValóVilág 4 második Párbajának győztese: Olivér lett!

Miután Olivér visszaindult luxusbörtönébe, megnéztük Kristóf elmúlt 21 napját, amit a Villában töltött.
Videó

Kristóf pedig könnyeivel küszködve búcsúzott feleségétől, majd elhagyta a stúdiót.
Videó



Az esti összefoglaló

A Villában a csóké volt a főszerep: mint ahogy azt tegnap mindannyian láthattuk, Anikó már-már önkívületi állapotba került Király L. Norbi csókjától, de nem ez volt az egyetlen romantikus pillanat a Villában, hiszen elcsattant a várva várt csók Gigi és Jerzy között is.
Videó



A folytatásban Lacinak szerzett kellemes pillanatokat egy rajongója, a Villa kőkemény férfiját ugyanis egy csipkés bugyival lepte meg. Laci a furcsa ajándéktól először meglepődött, majd előbújt belőle a férfi és büszkén mutogatta ajándékát.
Videó



Hamarosan kezdődik a Párbaj és kiderül, hogy Olivér vagy Kristóf folytathatja a játékot. A tét óriási. És nemcsak azért, mert a vesztes elesik annak a lehetőségétől, hogy megnyerje a fődíjat, de azért is, mert ha Olivér veszít, a Villa egyik legkarakteresebb figurájától kell elbúcsúznunk, ha pedig Kristóf marad alul, az további bonyodalmakat von mag után. Kristóf felesége, Gina ugyanis napok óta hajtogatja, hogy hazamegy, ha a férje kiesik a játékból. A villalakók ezért azt a feladatot kapták, hogy néhány mondatban fogalmazzák meg, mi a véleményük arról, hogy fel akarja adni a versenyt. A Házaspár női tagját szinte mindenki marasztalta.
Videó



Az összefoglalóból kiderült, hogy a lányok az év első napján egy régi szokást elevenítettek fel: gombócot főztek, és a gombócokba belerejtették a fiúk neveit. A szokás szerint, akinek a nevét rejti a gombóc, az lesz a jövendőbelije.
Videó




Vasárnapi összefoglaló, Párbaj: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.