• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Jelmezes verseny a Villában, Szandika a rizsevő verseny győztese

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,

TAPINTHATÓ A FESZÜLTSÉG A VILLÁBAN

Nem unatkoznak a Villalakók: a hierarchia rendszernek köszönhetően önfeledten játszanak, veszekednek és mulatoznak luxusbörtönükben.

Ahogy az a Villában lenni szokott, a szerdai Kiválasztás után is megjelentek az önkéntes tanácsadók. Sőt: Alekosz kiválasztása még a Villa „fantasztikus négyesének” a kapcsolatára is rányomta a bélyegét. Még az elválaszthatatlannak tűnő Éva-Szandika-Alekosz-Olivér klán egységén is repedések jelentek meg. Éva önző okoktól vezérelve megpróbálta Alekoszt arra biztatni, hogy Zsófi helyett Gigit vigye ki. Ezen Olivér teljesen kiakadt, szerinte ugyanis Éva csak a saját érdekeit nézi. Közben Anikó sem tétlenkedett: Szandikának megsúgta, hogy Éva közel sem annyira jó barát, mint ahogy azt a Plasztik cica hiszi.
Videó



A folytatásban korhű ruhákba öltöztek a Villalakók, talán a legjobban Szandika élvezte a jelmezes bolondozást.
Videó



A szünet után a jelmezbe bújt középosztály és szolganép tovább küzdött az uralkodók kegyeiért. Dicsőítő himnuszok csendültek fel a Villa falain belül, a legjobb produkciót a szolganép Rosszkislánya, Anikó mutatta be. Ezt követően a középosztály tagjai is összemérték erejüket, vagy inkább gyomruk nagyságát. A rizsevő verseny győztese Szandika lett.
Videó



Már a Párbajra készül Zsófi: a szőke Naiva ugyanis mindent elkövet annak érdekében, hogy a görög harcos az Ő kezére tegye a kendőt. Zsófi merész kijelentésétől Anikó teljesen kikészül. Közben Alekosz sem tétlenkedik, Zsófi rendíthetetlenségén felbuzdulva azt fontolgatja, hogy a szőke lány helyett lehet, hogy barátnőjét, Anikót viszi ki. Tervét Olivérrel is megosztja, aki teljesen kiakad Alekoszra.
Videó



A feszültség tehát egyre nő, és érezhetően kezdenek felgyülemleni az indulatok is a Villalakókban. Őket ismerve nem meglepő, hogy ismét a mulatozást választották a fáradt gőz kieresztésére. Önfeledten azonban csak Szandika és Olivér szórakozott, László ugyanis dührohamot kapott a többiek viselkedésétől, ennek köszönhetően ismét állt tehát a bál a Villában.
Videó



Holnap este Alekosz párválasztásra készül, romantikáról és kéjes vágyakról azonban ezúttal szó sincs. A Villalakók által Párbajra küldött hősszerelmes ugyanis holnap nevezi meg, kivel szeretné először megmérettetni magát.



Péntek esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.