• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Gigi a Villa álomnője és Laci a Villa álompasija

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,

ÁLOMPASIT ÉS ÁLOMNŐT VÁLASZTOTTAK A LAKÓK

Leonidasz és Kristóf már távozott egy Párbaj után, szerda este kiderül, ki lesz a következő kihívó.

Gina kedden elhagyta a Villát. A döntése senkit nem lepett meg, mégis sokan könnyekkel búcsúztatták többek által anyának tekintett Ginát. A kétségbeesett feleség hangulata magával rántotta az érzékeny Gombit is, aki teljesen magába süppedt és ő is ki akart költözni a Villából. Laci és Olivér is a lelkére beszélt és próbálták kirángatni a melankóliából. Szandika szerint Gombi rapszodikus, egyik pillanatban nagyon maga alatt van, a másikban viszont rettentően fel van dobva, csak egy közös a két állapotban: Gombi mindig sír. Gigi is meggyőzte arról a Szépfiút, hogy érdemes maradnia.
Videó



A Villában Álomnő és Álompasi szavazást tartottak a lakók, az ellenkező nem képviselői zsűrizték a jelölteket.
Videó

Szandika mindössze két szív-alakú bimbófedőben, egy tanga-bugyiban és egy bőrdzsekiben lépett a zsűri elé, Ildi szolidan kampányolt maga mellett, míg Anikó annyira komolyan vette a feladatot, hogy az „álomnőnek tartom magam” mondattal nyitott, egy bikinit viselt és készített magának átlátszó szoknyát hozzá. Gigi nem tudott konkrét válaszokat adni a kérdésekre, Zsófi álmodozó szemekkel válaszolt, Éva pedig hangsúlyozta megdöbbentő kisugárzását. A versenyt Gigi nyerte, Szandika pedig kiakadt, hogy az első négybe sem került be.
Videó



A fiúk szolidabban álltak hozzá a versenyhez, de a lányok komolyabban vették a versenyzők kikérdezését. Az Álompasi címet Laci nyerte el, aki nemcsak öltönyével vette le a lábáról a hölgyeket, hanem álomba illő válaszaival is.
Videó



Gina távozása kiborította Zsófit és Anikót, Alekosz viszont dühös volt, amiért megengedte magának, hogy önszántából kimenjen a Villából. Ez az esemény mindenkinek lehúzta a hangulatát.
Videó



A Villalakók érdekes feladatot kaptak, horoszkópot kellett írniuk egymásnak. Ez a kreatív játék viszont csak újabb ok volt egymás piszkálására és a kiborulásra. Anikó megsértődött, miután elolvasta az Olivér által írt csillagjóslást, és nem tudta abbahagyni a sírást. Az igazsághintában elkezdődött vitájuk tovább folytatódott, Anikó újra a fejéhez vágta, mennyire rossz embernek tartja, Olivér bocsánatot kért, végül sikerült kibékülniük és összeölelkezve nevettek.
Videó



Az online szavazáson, miszerint „ki telefonálhasson haza a szeretteinek?”, Gombi győzedelmeskedett, így kapott két percet, hogy a testvérével és a szerelmével beszéljen. Bátyja megkérte arra, hogy többé ne gyengüljön el és mutassa meg kemény oldalát, majd a barátnője is bíztatta, hogy tartson ki a végsőkig. Éva közben amiatt panaszkodott, miért nem nyer meg egyetlen online szavazást sem? Míg Gombi ovációban tört ki, addig Éva forrongott.
Videó



Alekosz megkörnyékezte Ildit, beszélgetni akart vele, végül azonban Ildi teljesen felbőszítette Alekoszt, így az Okostojás megfogadta, soha többé nem foglalkozik vele. A legújabb Villalakót még mindig nem szereti senki, így a vita „közösségi eseménnyé” nőtte ki magát.
Videó



Szerda esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.