• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A párbajozók főzőversenyben, majd táncban mérték össze tehetségüket, amelynek végén Éva félmeztelenre vetkőzött

0

Címkék: , , , , , , , , , ,

A TÖRTETŐK KÖRÜL FOROG A VILLALAKÓK ÉLETE

Ildi és Éva Párbajára már nem sokat kell várni. Közben zajlanak az események: könnyes ölelésnek és főzőversenynek is tanúi lehettünk.


Két nap múlva a két Törtető, Ildi és Éva ismét megküzd egymással. Nem csoda, hogy a Villában igazi "kampányhangulat" van.

Alekosz és Éva közt érdekes kapcsolat van kialakulóban. Tegnap hallhattuk, amint Okostojás monológjában kifejti, ő csak Éva javát akarja. Ennek ellenére a mai Összefoglalóban azt láthattuk, hogy a Tordasról érkezett Ildit bíztatta... Miután kellőképp felidegesítette Évát, Alekosz szívhezszóló levelet írt neki. A lány könnyes szemmel olvasta a sorokat, majd egymás nyakába borultak.
Videó



A Párbajra készülő lányok feladatot kaptak: fél órájuk volt, hogy a konyhában található alapanyagokból készítsenek valami finomat. Egyszerre kellett dolgozniuk, és a lényeg az volt, hogy minél kreatívabbak legyenek. A két ételt aztán szakértő zsűri értékelte a NekedValó adásában. Végül Éva alkotása győzött.
Videó



A többi lakó sem maradt feladat nélkül. Nekik érvekkel kellett alátámasztaniuk, hogy miért szurkolnak Évának vagy Ildinek, illetve melyiküket várják vissza a Párbaj után.
Videó



Közeleg a nagy összecsapás, a Villalakók eddig zöld, illetve lila pólókkal fejezték ki, melyik párbajozó mellett állnak. Most pedig kampányfilmeket forgattak Ildiről és Éváról.
Videó



A céltudatos vetélytársak a tűzhely mellett már megmutatták tudásukat, most a táncparkett következett. Egy úgynevezett "riszaviadalban" mérkőztek meg, és Éva igen keményen feladta a leckét Ildinek: ledobta a textilt, ezt pedig már nem volt könnyű überelni...
Videó

Amikor Éva kibújik a melltartóból:
Videó




Csütörtöki összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.