• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Anikó szültésnapját ünnepelték a Villában

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,

SZÜLINAPOS A VILLÁBAN

Már csak három nap, és szemtanúi lehetünk a ValóVilág 4 eddigi legizgalmasabb párbajának: Éva és Ildi már nagyban készülnek a megmérettetésre, ez viszont nem olyan könnyű dolog, és nem is mindig sikerül.

Úgy tűnik a Villában egyetlen nap, még egy születésnap sem telhet el veszekedés és vita nélkül. Anikó szülinapos ébresztője után ugyanis egymásnak esett a két lelki jóbarát Alekosz és Olivér. A vita tárgya az volt, hogy a görög harcos belenyúlt a Villa Vagányának szekrényébe. Alekosz valószínűleg elemében volt, hiszen nem csak barátjának, de még Évának is beszólt, szerinte a Törtető lány felszedett néhány kilót.
Videó



Anikó a korai ébresztőn kívül még a stábtól is kapott számos ajándékot. A Rosszkislány mindennek nagyon örült, de boldogsága akkor vált teljessé, amikor meglátta bátyját, aki személyesen köszöntötte fel testvérét.
Videó



A folytatásban két csapatra bomlottak a Villalakók: aki Évát várja vissza a Párbajról annak lilát, aki Ildit annak zöld pólót kellett felvennie. Természetesen ez sem ment zökkenőmentesen, Anikó ugyanis megharagudott Évára, mivel a szőke lány a többiekkel ellentétben nem köszöntötte fel a születésnapost. A csajoknak végül sikerült megbeszélniük a félreértést, kiderült, hogy Éva a Rosszkislány meglepetését készítette elő.
Videó



Ezt követően a lila és zöld csapatnak egymással kellett megküzdenie: Éva és Ildi eldönthette, hogy melyik legyen az a két terület, amelyben összemérik tudásukat. Éva a műveltségi vetélkedőt, Ildi pedig a szavalóversenyt választotta. Ildi a műveltségi teszten csúnyán elvérzett, a vereséget ráadásul nem is viselte méltósággal.
Videó



A mai összefoglalót azzal kezdtük, hogy Alekoszba belebújt a kisördög és elkezdte húzni Olivért. Nos, a nap végére Alekoszba a kisördög mellé még belebújt az életmód-tanácsadó is. A Villa okostojása ugyanis elhatározta, hogy kihozza Évából az érző szívű nőt. És ha hiszik, ha nem, elérte a célját.
Videó





Szerda esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.