• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva nem állt ki Alekosz mellett

0

Címkék: , , , , , , , , , , , ,


OLIVÉR A SIKERES PAPUCSFÉRJ

Laci kiválóan alakította Olivér tíz évvel későbbi karakterét.

MÉG ÉVA SEM ÁLLT KI ALEKOSZ MELLETT

A nők védelmében Béci támadta le Alekoszt, aki teljesen egyedül maradt a vitában.

Az előző napi mélypontról kicsit elmozdultak a versenyzők, de azért még mindig érezhető a feszültség a villában.
Alekosz ezúttal Anikóra vetette ki a hálóját, a görög fiú közeledése már nem csak a lányoknak, hanem Bécinek is szemet szúrt. A testvérpár fiú tagja teljesen kibukott és figyelmeztette Alekoszt, hogy ebből már elég. A villa nőcsábásza Évát hívta segítségül a vitában, de nem járt sikerrel. A törtető lány is Alekosz elleni példát hozott fel, ezzel még nagyobb balhét generálva.
Videó



Gigi és Jerzy egyre nehezebben bírják egymás nélkül, a villa szerelmes párja napok óta csak arról beszél, hogy mennyire hiányoznak egymásnak, mennyire várják, hogy összebújhassanak. A visszaszámolást is elkezdték a szerelmesek, hiszen már csak két nap van hátra büntetésükből.
Videó



A párbajra hangolódás jegyében kaptak egy összehasonlító feladatot a villalakók. Tulajdonságokra kellett szavazni, hogy azok mennyire igazak Zsófira, vagy Alekoszra. Ezt a versenyt Zsófi nyerte, Éva és Olivér szerint persze, csak azért, mert az ő belső tábora több emberből áll.
Videó



A nap következő játéka egy tíz éves villatalálkozó megszervezése volt. Az összejövetelen mindenki mást alakított, ami magával hozott pár vicces szituációt is. Többek között Laci Olivért parodizálta nagyon jól, Anikó pedig Alekoszt kifigurázva mutatta meg ismét színészi képességeit.
Videó



Olivér hatalmas ajándékot kapott. Második évfordulójuk alkalmából beszélhetett telefonon barátnőjével, Enikővel. Olivér természetesen könnyekig hatódott, viszont nem csak őt késztette sírásra ez a meglepetés. Béci kiborult, hogy miért a vagány srác kapott megint ilyen nagy lehetőséget, miközben neki is nagyon hiányzik a barátnője.
Videó





Kedd esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.