• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva a második Párbajából is fölényes győzelemmel került ki, ő mehetett vissza a Villába

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,

ÉVA ISMÉT DIADALT ARATOTT

Szombat este összecsapott a két Törtető. Éva győzedelmeskedett a Párbajon, Ildikó számára véget ért a játék.


Megkezdődött a ValóVilág 4 történetének eddigi legkeményebb Párbaja: összecsap a két Törtető, Ildi és Éva. A mai Párbajt nagy várakozás előzte meg a Villában és a Villa falain kívül egyaránt.

Felelevenítettük azt a pillanatot, amikor a két Törtető egyszer már megküzdött egymással, azt, amikor Ildi utólag beköltözött a luxusbörtönbe és persze azt is, amikor az aerobic-oktató néhány nappal ezelőtt kiválasztotta Párbaj-ellenfelét.

Alekosz, Éva kampányfőnöke elárulta, hogy neki a fürtös Törtető a leki társa, és néha"olyan dimenziókba utaznak, ahová mások nem követik őket. Jerzy, a másik kampányfőnök is beszélt Ildikóról.

Ezután Ildi elbúcsúzott társaitól, majd eljött az idő: bőrönddel a kezében el kellett indulnia a stúdióba.
Videó

Éva is szólt néhány szót a Villalakókhoz, megölelgette őket, majd ő is kilépett a Villaajtón.
Videó

Lilu és Balázs mindkét lányt arról kérdezték, vajon érzésük szerint le tudják-e győzni a másikat? Természetesen kisfilmeket is levetítettünk a nézőknek, a két Párbajózó legemlékezetesebb pillanatairól.

Így ismét megnézhettük Éva legnagyobb vitáit is, erről az érintett is elmondta a véleményét.
Videó

A bejátszások között a Törtetők szócsatát vívtak a stúdióban. Ildi például leboszorkányozta ellenfelét, Éva pedig ismét szóba hozta a kultúrbarbárságot.

Ahogy eddig is, most is megkérdeztünk korábbi Villalakókat, szerintük ki megy vissza a Villába.
Majd a két kampányfőnök, Jerzy és Alekosz elmondták a kortesbeszédeket. A Szépfiú kezdte, arról igyekezett meggyőzni a nézőket, hogy Ildi igenis a Villába való. Ezután Alekosz is kiállt Éva mellett.
Videó

Ahogy a Párbajok alkalmával lenni szokott, a Villalakók ismét elmondták, kit várnak vissza a Párbajról. Évát ezen a ponton hatalmas meglepetés érte, ugyanis Béci is az ő nevét mondta, annak ellenére, hogy konfliktusuk volt.
Videó

Balázs ezek után lezárta a szavazást, a feszültséget ekkor már tapintani lehetett a stúdióban. Először csak fantomképeket láthattuk, majd kiderült: Éva komoly fölénnyel felül kerekedett, a nézők 62%-a döntött úgy, hogy ő folytassa a játékot. Így aztán Alekosz lelki társa visszaindult a Villába. Közben elkövetett egy tiltott dolgot: odament szeretteihez, ezért büntetést fog kapni.
Videó

A lakók örültek Éva visszatérésének. A győztes Törtető azonnal Bécit kereste, hogy megköszönje neki, hogy rá szavazott.
Videó


Ildi üzenete Jerzynek - Videó

Ildi búcsú filmje - Videó

Ildi barátai a Villában - Videó

Ildikó mindenkivel összekapott a Villában - Videó

Éva barátai a Villában - Videó

Lilu beszólt Szandikának - Videó

Ildi legjobb pillanatai - Videó

Éva és Ildi kapcsolata - Videó

Ildi a Való Világ studiójában - Videó

Kinek drukkolnak az ex-Villalakók - Videó

Ildi a Párbaj előtt összebalhézott Szandikával - Videó


A nap Összefoglalója:

Ám mielőtt kezdetét vette a viadal, természetesen ma is megismerhettük a luxusbörtön legfontosabb történéseit.

Elsőként egy vitának lehettünk tanúi: a lányok nem tudtak aludni, mert Bécire szavaival élve „rájött a flash, hogy dobolgasson egy kicsit”. Ezt persze nem hagyták szó nélkül, és végül a veszekedésbe többen beszálltak.
Videó



Az interneten szavazók a napokban úgy döntöttek, hogy Évának tartsanak búcsúebédet barátai. Így aztán a nyugiszobában gyűltek össze, egy kis dínom-dánomra és beszélgetésre. A „lilák” ismét bebizonyították, hogy összetartó csapatot alkotnak.
Videó



Az RTL Klub NekedValó című műsorában Éva édesapját és Ildi nővérét látták vendégül, akik kortesbeszédeket mondtak szeretteik javára. A felvételt a Villalakók is megnézhették. Éva hatalmasat sikított örömében, mikor meglátta apukáját, majd könnyek között figyelte a beszédet. Ildikó kevésbé bújt ki bőréből, de azt azért megjegyezte, hogy nővérének jó a frizurája.
Videó



A lakók ABBA-estet tartottak. A csapatoknak be kellett tanulniuk egy-egy koreográfiát, és természetesen mindezt megfelelő öltözékben, parókában tették.
Videó



Miután a csapatok megcsillogtatták tehetségüket, kezdetét vette a retro-buli.
Jerzy megragadta az alkalmat, és mint Ildi kampányfőnöke, megpróbálta felkészíteni a Törtetőt a Párbajra. Alekosz pedig Évát támogató beszédeket mondott. Majd az Okostojás kitalálta, hogy töltsék együtt az éjszakát a nyugiszobában.
Videó



Csakhogy Olivér is kiszemelte magának a helyet, és ebből nem engedett. A cimborák elég keményen összekaptak ezen, Éva úgy döntött, lezárja a vitát, és inkább Szandika mellett hajtja álomra a fejét. Alekosz úgy véli, Olivér féltékeny lehet Évával való barátságukra, ráadásul szerinte a Vagány mostanában elég agresszív is lett.
Videó




Szombat esti összefoglaló és a Párbaj: Videó



Forrás. rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.