• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Új rendszer a Villában bevezették a Villadellát, a lakóknak mostantól fizetni kell...

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


NEM TETSZENEK A VILLALAKÓKNAK A MEGSZORÍTÁSOK

A ValóVilág játékpénze legalább akkora vihart kavart, mintha igazi forintokon kellene osztozniuk.

A Villalakók megkapták a levelet arról, hogy mostantól vége a dőzsölésnek, minden ételnek és italnak ára lesz, de még a szauna és a jacuzzi is Villadellába fog kerülni. Mivel az összes felhalmozott készletüket ki kellett vinni a raktárba, voltak, akik azonnal enni kezdtek, hogy még utoljára jóllakjanak az ingyen szerzett ételből. A pénz elosztásáról Zsófi és Alekosz dönt majd. A lakók összeültek, hogy megbeszéljék, mi fog kijönni abból a pénzből, amit kapnak. Egyelőre mindenki betette a közösbe a pénzét, de Olivér közölte, hogy ha egy feladatot megnyer, és azért plusz pénzt kap, akkor magára fogja költeni, ezen pedig Anikó teljesen felháborodott. A két csapat már előre összekapott, amiért a nyeremény-Villadellákon nem akarnak osztozni. Gigi például megfogadta, hogy rá fog járni Alekosz whiskey-jére, amennyiben azt fog venni egy esetleges nyereményből. Zsófi eközben elsírta magát és azt mondta, már csak hétvégéig kell kibírnia, utána otthon lesz és minden helyrejön.
Videó



A lakók első alkalommal kaptak lehetőséget arra, hogy pluszpénzhez jussanak. A talpukon kellett egyensúlyozni egy vizes tálat gyertyaállásban, aki a legtovább bírta, az nyerte meg a játékot. Anikó és Béci lett a győztes, ők 100 Villadellát kaptak, de plusz Villadella járt Szandikának (10) és Jerzynek (30) is. A verseny alatt még nagy volt az együttműködés, de amint megérkezett a nyeremény, a villámok újra cikáztak a versenyzők feje felett. Alekosz és Szandika nagyon jól szórakozott azon, ahogy Laci kiakadt Alekosz kenyérkenési szokásain, Béci pedig azon, hogy szerinte a Négyes nem osztja be jól a kenyeret. Laci ijesztően ingerült az elmúlt napokban, lakótársai félnek is tőle, nem tudják, mi minden tör még ki belőle a jövőben.
Videó



Olivér és Anikó a teraszon beszélgetett arról, milyen változásokon mennek keresztül társaik az utóbbi időben. Olivér szerint Zsófi megvillantotta gonosz oldalát, és nem hiszi, hogy vissza fog térni, ezért ajánlotta Anikónak, hogy készüljön fel arra, barátnője már csak szombatig lesz mellette. De ekkor érkezett egy levél, újabb játék adott lehetőséget a lakóknak arra, hogy több Villadellát szerezzenek. Ez feldobta őket, valamint Anikót és Olivért is megmentette attól, hogy összevesszenek.
Videó



Az Ötös viszont ezután is talált támadási felületet, kiakadtak azon, hogy a Négyes Gombival együtt milyen nagyokat kacag mindennap, idegesíti őket a nevetés. Gombi kitűnően parodizálta Lacit, az ezen való mulatozás pedig kihallatszott a nappaliba, ahol az Ötös tartózkodott. Anikó pedig megzuhant azért is, mert Olivér fel akarta készíteni Zsófi távozására. Takaróba burkolózva sírt, Laci és Béci vigasztalta, majd megérkezett a hálóba Olivér, és megkérdezte, mi a bajuk, miért nem tudnak egy jót röhögni? Az Ötös állítása szerint már nincs kedvük nevetni, unják az Alekosz-Olivér-Éva-Szandika poénokat és egyáltalán elegük van mindenből.
Videó




Szerda esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.