• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Véget ért Gigi és Jerzy büntetése, Béci öntelt a négyes csapat szerint

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,


RENGETEG KONFLIKTUSSAL TELT A PÁRBAJ NAPJA

Anikó és Zsófi, valamint Béci és Olivér között egész nap tapintani lehetett a feszültséget.

Anikót már a párbaj reggelétől nyomasztotta Zsófival való kapcsolata. Mindkét lányt megviselte az összeveszés, de egyikük sem volt hajlandó nyitni a másik felé.
Videó



A hangulat oldottsága érdekében délelőtt kaptak egy játékkonzolt a villalakók, amellyel levezethették minden feszültségüket. A mozgásérzékelős irányítóval ellátott játék vicces pillanatokat okozott.
Videó



Olivér még előző nap beleevett Béci ételébe, amiből hatalmas balhé kerekedett. Laci külön kiemelte, hogy Alekoszék csapata több pénzből gazdálkodott, mint ők, nekik mégis maradt ennivalójuk. Anikó Olivér védelmére kelt, amiért Béci teljesen felháborodott és azt mondta a rosszkislánynak, hogy álljon át a másik csapatba.
Olivér és Béci tovább folytatta a vitát, ami komoly szócsatába torkollott.
Videó



A párbajozók két segítőt választhattak maguk mellé. Miután Zsófi Gigit és Bécit választotta Anikónál megint eltört a mécses, a rosszkislány szinte végigsírta konfliktusuk miatt az egész napot, vigasztalókat érdekes módon Alekosz csapatából kapott.
Videó



A párbaj után Zsófi mégis megenyhült, hiszen barátnőjétől búcsúzott el a stúdióból. A kölcsönös bocsánatkérések után talán kicsit későn, de megoldódni látszott kettejük konfliktusa.



Béci az igazmondó hintában Olivér kérdésére válaszolva magabiztosan kijelentette, hogy egy esetleges Alekosz elleni párbajról biztos, hogy ő jönne vissza győztesként. Szandika, Éva és Olivér nagyon fent akadtak ezen a kijelentésen hosszú ideig csak arról beszéltek, hogy Béci mennyire öntelt. Eközben Béci, Jerzynek és Giginek arról mondta el, hogy szerinte jó néhány villalakónál magasabb szinten áll, és nála lejjebb lévőktől nem fogad el semmilyen negatív véleményt.
Videó



Végre véget ért Gigi és Jerzy büntetése. Gigi titkos feladatként kapta meg a lehetőséget, hogy a nyugiszobába hívja félre Jerzyt, és ott közölje vele a jó hírt.
Videó




Vasárnap esti összefoglaló: Videó




Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.