• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Gigi születésnapi meglepetése: helikopteres utazás egy luxus szállodába Jerzyvel

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


GIGI ÉS JERZY ROMANTIKUS KIRUCCANÁSA

Mozgalmas napon vannak túl a Villalakók: Éva büntetést, Gigi és Jerzy viszont fantasztikus meglepetést kapott. A Villa szerelmespárja ugyanis egy romantikus estét töltött együtt egy szállodában.

Rosszul indult Zsófi reggele: a Naivának ugyanis előző este kellemetlen perceket szerzett Alekosz, amit végül ébredés után sem tudott megbocsátani a Villa okostojásának. A görög harcos felsorolta, mi minden idegesíti a szőke csajban. A csendes lány könnyes szemmel mondta el bánatát Évának. Természetesen a hír eljutott Alekoszhoz is, aki Olivérnek kijelentette, ha párbajozni megy Zsófit viszi magával.
Videó



Zsófival ellentétben a születésnapos Gigi napja remekül indult: egyik barátjától tortát, Anikótól szexis fehérneműt, Jerzy-től pedig szerelmes verset kapott. A legnagyobb meglepetésként egy romantikus éjszakát kapott Jerzyvel egy luxus szálloda elnöki lakosztályában. A szerelmeseket helikopterrel vitték meglepetésük helyszínére, természetesen nem mindenki örült boldogságuknak: Éva teljesen kiakadt Gigiék ajándékán.
Videó



A szünet után rossz hír érkezett a Villába: a szombati Párbaj után ugyanis a győztes Éva szerelméhez szaladt, ezzel a lépésével viszont megszegte a játékszabályt. Éva büntetést kapott, nem töltheti születésnapját szeretteivel. Rosszul fogadta a hírt, természetesen Gigit támadta, amiért a Testvérpár lány tagja mindent megkapott születésnapján.
Videó



Van ám nekünk még egy szerelmi történetünk, legalábbis egy plátói, amely Éva és Alekosz között bontakozik ki. Alekosz úgy érezte, ha biztosra akar menni, féltékennyé kell tennie Évát. Nem is tétovázott sokáig, rögtön a tettek mezejére lépett. Gigivel sokkolta a Törtető lányt, aki teljesen kikészült a hallottaktól.
Videó



Mindeközben Gigi és Jerzy romantikus estéje tovább folytatódott a szállodában. Szó se róla, a fehérnemű bemutató szexi volt, de az igazán meghitt, romantikus pillanatok még csak ezután következtek.
Videó



A love storynak itt még természetesen nincs vége, de azt, hogy mi történt az éjszaka hátralévő részében, azt már csak a holnapi összefoglalóban derül ki.
Videó




Hétfő esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.