• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Jerzy a romantikus légyotton letakarta a kamerát, amiért büntetést kapott

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


JERZY MEGSZEGTE A VALÓVILÁG 4. LEGFONTOSABB SZABÁLYÁT

A Szépfiú letakarta az egyik kamerát a Gigivel töltött romantikus kiruccanáson.

A tegnapi összefoglalóban már láthattak egy kis részletet, hogy mi történt Gigi és Jerzy kiruccanásán. Miután egymás nyakába borultak a tetőteraszon, visszamentek a szobájukba, majd szó szót, tett tettet követett. Jerzy a szállodában megszegte a ValóVilág 4. legfontosabb szabályát, letakarta az egyik kamerát a fürdőszobában.
Videó



A villalakók eközben, hogy ők se unatkozzanak, igazmondó hintásat játszottak. Szandika a játék során elmondta, hogy nem tartja őszintének Gigit és szeretne vele megmérkőzni.

Gigi és Jerzy utazásának szaftos részleteire nemcsak a nézők, hanem a villalakók is kíváncsiak voltak. Miután visszatértek, hozzá is kezdtek az élménybeszámolóhoz. Gigi a lányoknak, Jerzy a fiúknak mesélt. Majd Jerzy megkapta a büntetését, amiért letakarta a kamerát. Két méternél közelebb nem mehet szíve választottjához, Gigihez. Hogy meddig tartson Jerzy büntetése, arról a netezők dönthettek, ők 10 napra büntették meg.
Videó



Szandika megkérte a többieket, hogy amit Gigiről mondott azt ne mondják vissza neki, mert ő szeretné vele közölni, szemtől szembe. A halkszavú Zsófinak azonban eljárt a szája, elmondta Szandikának, hogy valaki közölte Gigivel, hogy mit mondott róla. Szandika őrjöngött, amivel felébresztette Anikót, aki ezen annyira kiborult, hogy beolvasott neki.
Videó



Mivel Gigi és Jerzy nem tudtak részt venni az „igazmondó hinta” játékban, másnap rájuk került a sor. Gigi a hintában elmondta, a lányok közül Szandika, a fiúk közül pedig Alekosz áll tőle a legtávolabb. Az őszinte szavaknak, most is meglett a következményük. Szandika, Éva és Alekosz a játék után eldöntötte, hogy a következő kiválasztáson kire tesz jelet.
Videó



Egy újabb játékos feladatot kaptak a Villalakók. Mivel ők kimaradtak Gigi és Jerzy exkluzív éjszakájából, lehetőséget kaptak, hogy átéljék azt, amit a két szerelmes. El kellett játszaniuk, hogy szerintük mi és hogyan történt abban a bizonyos hotelszobában. Alekosz azonban nem a színészi képességeit mutatta meg. Előbújt belőle a vadszerelmes és lerohanta a Gigit alakító Évát. Barátság ide, barátság oda, Éva nagyon kiborult Alekosz viselkedésén.
Videó



Olivér pedig egyre búskomorabb. Napok óta láthatjuk és persze hallhatjuk is tőle, hogy egyre jobban hiányzik neki a barátnője. Mostanra ez a hiányérzet teljesen elhatalmasodott rajta és a Villa egykori mókamesterének alig maradt vidám pillanata.
Videó




Kedd esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.