• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Olivér szerint akár házasság is lehet Éva és Alekosz kapcsolatából

0

Címkék: , , , , ,


TOVÁBB BONYOLÓDIK AZ OLIVÉR-ÉVA-ALEKOSZ HÁROMSZÖG

Olivér szerint egy nő a szerelmét nevezi lelki társnak, szerinte komoly esély van rá, hogy Alekosz és Éva összejön. Szerinte akár házasság is lehet belőle.

Éva és Ildi Párbajának reggelén Gigi nem vette fel a zöld pólót. Úgy döntött, semleges lesz. Míg Gigi letette a fegyvert, addig Alekosz és Olivér között tovább forrtak az indulatok és a megbántott Olivér Szandikának panaszkodott, aki szerint a nagy Négyes felbomlani látszik. Olivér úgy gondolja, olyannyira megromlott a kapcsolatuk, hogy Alekosz őt fogja kihívni párbajozni.
Videó



A Párbaj előtt a lakók búcsúfilmeket forgattak Ildinek és Évának. De még a forgatás sem tudott konfliktus nélkül lezajlani, még csapaton belül sem. Éva gyönyörű üzeneteket kapott, míg Ildivel visszafogottabbak voltak mind a csapattagjai, mind az ellenfél pártfogói. Szandika nem kímélte Ildit, azt tanácsolta neki, hogy keressen egy pszichológust és hagyja el végre Tordast, hogy világot lásson és találja meg az utat önmagához.
Videó



Szandika legszívesebben nekiment volna Ildinek
Videó



Jerzynek és Alekosznak kampánybeszéddel kellett készülnie a Párbajra. Ildi folyamatosan Jerzy nyakára járt, a Szépfiú pedig a nyomástól teljesen begörcsölt. Alekosznak viszont nem okozott problémát sem a tartalom, sem a forma, az előadásmód pedig végképp nem. Éva csapata ujjongott a beszéd alatt, míg Ildié csendesen reagált, és a Kiválasztott lány még a kampánybeszéd előtt is nyomasztotta Jerzyt azzal, hogy mit hogyan csináljon.
Videó



A Párbaj előtt Jerzy teljesen kibukott azon, hogy nem tudta elmondani rendesen a beszédét, Béci pedig azzal lepte meg a közönséget, hogy Évát várta vissza. Ezen a göndör hajú lány is meglepődött, annyira, hogy kiabált örömében. Laci taktikázással gyanúsította Bécit a tette miatt.

Szandika Alekosszal összeölelkezve várta Évát és megbeszélték, hogy ha Ildi térne vissza, beköltöznek a medencébe. De szerencséjükre a szeretett Éva lépett be az ajtón. Hatalmas volt az öröm, Éva arról sem akart beszélni, hogy miért vár rá büntetés, ki akarta élvezni az ováció pillanatait. Szandika azt mondta, ő biztosan tudta, hogy a barátnőjét akarják majd a nézők. Közben Éva és Alekosz megszeretgették egymást, újabb vallomásokkal mélyítették a kapcsolatukat. Olivér szerint Éva barátjának fel kellett volna állnia és kivonulni a stúdióból, amikor Éva lelki társának nevezte Alekoszt, mert szerinte ez a szerelemmel egyenértékű. Olivér komolyan gondolja, hogy kettejük között kialakulhat valami, még azzal is kecsegtette a barátját, hogy házasság lehet ebből a „bimbózó kapcsolatból”.
Videó




Vasárnap esti összefoglaló: Videó



Forás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.