• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva újból párbajozik, Ildikó őt hívta ki

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,


ÉVÁT VISZI PÁRBAJOZNI ILDI!

Évát hívta Párbajra a villalakók által kiválasztott Ildi.


A Kihívás részletesen:

Megkezdődött a ValóVilág 4 harmadik Kihívása, hamarosan kiderül, hogy Ildi kit hív Párbajra.

A villalakók már napok óta azt találgatják, hogy vajon ki lesz a szőke lány választottja. Ildinek minden lakóval van és volt már konfliktusa, Szandikával például tegnap is elég csúnyán összekapott. A Törtető lány hiába próbál a villalakók kedvére tenni, valakinek akaratlanul is borsot tör az orra alá. Alekosszal is többször hajba kaptak már, pedig a Villa okostojása a lány beköltözésének első estéjén még bizakodva nyilatkozott róla. Azt hitte, Ildi személyében párra lel a Villában, de pár nappal később a szimpátia ellenszenvbe csapott át. Ildi Évával is folyton rivalizál, László pedig szóra sem méltatja. Talán Zsófi az egyetlen lakó, aki megpróbál vele kedves lenni, hisz Olivér és a Testvérpár is undokul bánik vele.
Videó

A folytatásban Olivér, mint Villamester behozta a riportszobából a fémbőröndöt. Ildi ezt követően kiment a riportszobába, ahol Bucival a Villabeli életéről és lakótársairól beszélgetett.
Videó



A szabályok ismertetése után felidéztünk néhány, a Villában történt eseményt, melynek főszereplője Ildikó volt. Elsőként megnéztük, kik is tettek jelet a Kiválasztáskor Ildire, a szőke lány Évával egyenlő számú jelölést kapott, így az i-re a pontot Olivér tette fel. A Vagány srác döntése nagyon meglepte Ildit.
Videó

Tény és való, Ildikó ígéretéhez híven harciasabb lett a Kiválasztás után.

A Párbajra készülő lánynak ugyanis sok mindenkivel meggyűlt a baja, többek között Alekosszal, Szandikával, Évával, de még Lászlóval is.
Talán az egyetlen személy a Villában Jerzy volt, aki istápolta a lányt.

Végezetül feszültségoldásként megnéztünk egy paródiát Ildiről, amit Gombi adott elő.
Videó

Ildi három percet kapott arra, hogy elmondja véleményét társairól. A szőke lány kemény szavai és döntése mindenkit meglepett. A villalakók által kiválasztott Ildi ugyanis párbajra hívta Évát.
Videó



Az esti összefoglaló részletesen:

Égett a zsír a Villában: Gigi vezetésével reggeli tornán vettek részt a villalakók. Az izzasztó ébresztő nem jött be mindenkinek: Olivér például fáradtságra hivatkozva húzta a száját. Nem Ő volt az egyetlen, hiszen az aktív testmozgás helyett Éva is inkább a száját jártatta: a Törtető lány Jerzy-vel kapott össze, a vita végén a szőke lány könnyek között már a játék feladásáról beszélt. A lakók közül egyedül Alekosz állt Éva mellé.
Videó



Éva csúcsformában volt: a Jerzy-s balhé után Olivérrel veszett össze, a szókimondó srácot ugyanis Éva napközben sem hagyta sziesztázni. A Törtető lány olyan hangosan balhézott villatársaival, hogy Oli felébredt. Úgy tűnik, Alekosz meglátott valamit Évában, hiszen még Olivérrel szemben is megvédte a Törtető csajt.
Videó



Rövid szünet után Béciéknek a villaéletről és társaikról kellett rap dalt írni. Egy biztos: a Villa pacsirtái ugyan rímbe öntve, de keményen mondták el véleményüket egymásról.
Videó



Újabb esélyt kapott a nézőktől Alekosz, a netezők jóvoltából ugyanis együtt tölthette az éjszakát a párbajra készülő Ildivel. A Villa okostojása szexelni akart Ildivel, aki viszont nagyon megijedt már csak a gondolattól is, hogy Alekosszal aludjon. A szőke lány távolságtartása a végén nagyon kiakasztotta a görög harcost.
Videó



A szombat esti összefogalaló, Kihívás: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.