• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Gombi oly erőre kapott, hogy reggel nem bírt magával, mindenáron Lacit akarta megtréfálni

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


REGGELI ROSSZALKODÁS ÉS MILLIÓK VILLÁBAN

A fiúk alaposan megtréfálták Lászlót, majd mindenki szembesült azzal, miért is harcolnak a ValóVilágban.


Szerdán megtörtént a ValóVilág 4 harmadik Kiválasztása. Mivel Éva és Ildikó egyaránt 3-3 jelet kaptak, ezért Olivérnek kellett döntenie. Ő pedig úgy határozott, hogy Ildi menjen Párbajozni.
Videó



Gombi nemrég felhívhatta szerelemét, Picúrt, ettől új erőre kapott. Olyannyira, hogy egy új Gombit ismerhettünk meg. A Szépfiú a Villa Vagányával szövetkezett, hogy megtréfálják Lacit, mogyorókrémmel bekenték a WC-t. Mikor a Doki bement a fürdőszobába, idegesen vette észre, hogy a csésze tiszta "piszok". Kikelt magából, szerinte így nem lehet ott hagyni egy WC-t, mindenképp ki akarta deríteni, ki járt ott előzőleg. A fiúk hangosan derültek a tréfán.
Videó



A Villalakók Ildin köszörülték nyelvüket, közben a Kiválasztott Törtető Zsófival beszélgetett. A Naiva elárulta, miket mondott Alekosz Ildi háta mögött, aki közölte a véleményét az Okostojással.
Végül Zsófi sem úszta meg a többiek számonkérését, főként Alekosz fejtette ki, mit gondol róla.
Videó



A Villalakókat szembesítették vele, miért is vannak bent a Villában. Beküldték nekik a nyereményautó és nyereményház kulcsát, továbbá azt a 12 millió forintot, amit a győztes kap majd meg a játék végén. Mindenki elmondta, mihez kezdene az álomnyereménnyel, és akadt, aki a többiek szerint kicsit álszent dolgokat mondott.
Videó



Olivér elérzékenyült, Alekosznak arról beszélt, mennyire nehéz a szerelme nélkül, főleg úgy, hogy közeleg az évfordulójuk.

Jerzy és Gigi továbbra is nehezen türtőztetik magukat... Gigi elárulta Anikónak, hogy nem akar szerelmes lenni, de azt is bevallotta, hogy akár el is tud képzelni valamit a fiúval. Persze fogalma sincs, mit hoz a jövő, ha kimennek a Villából.
Videó


Megtudhattuk Éva miért dolgozott Havasnál rövid ideig, aki még a szüleinek is bemutatta
Videó




Csütörtök esti összefoglaló: Videó




Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.