• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Jerzy és Gigi más-más módon meséli a szállodában történteket

0

Címkék: , , , , , , , , ,


JERZY VALLOMÁSA

A szépfiú bevallotta Olivérnek, hogy lefeküdtek Gigivel.

A hierarchia játék nem csak az önbecsülésüket tette próbára az alsóbb osztálybelieknek. Jerzy teljesen kiakadt, hogy mennyit és mit ehetnek a szolganép képviselői, szerinte még a kertben lévő műfű is ízletesebb annál a májkrémnél, amit kaptak.
Videó



Olivér szokásához híven faggató körútra indult. A kiszemeltek ezúttal Jerzy és Gigi voltak. A vagány srác nem nyugodott addig, amíg ki nem szedte Jerzyből, hogy mi történt köztük pontosan a szállodában. A szépfiú ugyan nem egyértelműen, de beismerte Olivérnek, hogy lefeküdtek Gigivel.
Eközben Gigi a riportszobában arról vallott, hogy nem történt közöttük semmi olyan a szülinapi kiruccanás alatt…
Videó



Éva tisztázni szerette volna kapcsolatát Alekosszal. El is vonultak a nyugiszobába, hogy megbeszéljék, mi van köztük. A törtető lány szeretné, hogy megmaradjon köztük a barátság, Alekosz viszont úgy érzi, hogy lehetetlen fent tartani egy baráti kapcsolatot akkor, ha az egyik fél mást szeretne.
Videó



A szolganép képviselői jutalmakért versenghettek. Egy poharakkal teli tálcát kellett akadálypályán végigvinniük egy kézzel. Jerzy torony magasasan nyerte az első feladatot, így ő a második körből ki is maradt. A második feladat egy nehezített limbó verseny volt, ebben Gigi bizonyult a legjobbnak. A két forduló győztese, tehát a villa szerelmes párja döntőzött egymással. Egy paradicsomlével teli tálból kellett szájjal kivenniük nyers krumplikat. A döntőt Gigi nyerte, aki innentől kezdve, bár szolga marad, nem ugráltathatja senki, sőt a hűtőszekrényből is választhat magának ételt.
Videó



Alekosz kiválasztása után egyből beindult a találgatás, lehetséges ellenfeléül szóba került mindenki, aki rátette a jelet. Laci, Gigi, Zsófi, sőt még Béci is a lehetséges párbajozók között van. Olivér és Éva külön megkérte barátját, hogy vigyázzon és ne a testvérek közül válasszon ellenfelet. Éva egyenesen kijelentette, Alekosz ki fog esni, ha Bécit viszi párbajra.
Videó





Csütörtök esti összefoglaló: Videó




Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.