• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Ki mennyire fontos a Villában, kialkult a hierarchiarendszer, ami nem tetszik mindenkinek

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,


ANIKÓ NEM AKARJA VÁLLALNI A SZOLGASÁGOT

Kialakult egy hierarchiarendszer a Villában, ami alapján a lakók számokat hordanak és három részre szakadtak uralkodók, középosztály és szolganép között.

A Villalakók hamarosan negyedszerre mondhatják egymás szemébe, hogy kivel nem szeretnének együtt élni.

Ez történt az Összefoglalóban

Egy igazán kényes kimenetelű játékot találtak ki a szerkesztők a Villalakóknak. Pontozniuk kellett egymást az alapján, hogy ki mennyire fontos, illetve ki mennyire vezéregyéniség a Villában. Ebből egy hierarchiarendszert állítottak össze, ami alapján két uralkodót, négy középosztálybelit és öttagú szolganépet neveztek ki. A szolganépnek ezentúl ki kell szolgálnia az uralkodókat és középosztálybelieket, és számokat kell hordaniuk, mely kifejezi a hierarchiarendszerben elfoglalt helyüket.
Béci és Olivér az uralkodók, Szandika, Alekosz, Laci és Éva a középosztályt, Gigi, Gombi, Anikó, Jerzy és Zsófi pedig a szolganépet képviseli a több napos játék alatt. A középosztálybeliek bármikor ugráltathatják a szolganépet, de ők sincsenek biztonságban, hiszen az uralkodók felettük is döntenek.
A játék legjobban Anikót borította ki, aki sehogy sem tud túllépni 9. helyezésén. Gigi viszont zokszó nélkül vállalta 7. helyét a rangsorban, máris eleget tett Alekosz kérésének és megmasszírozta a hátát.
Ma estig még sok konfliktust szülhet a hirtelen kapott hatalom és a kikényszerített engedelmesség, de hogy ez milyen hatással lesz a Kiválasztásra, azt nem lehet tudni.
Videó



A középosztálybeliek kérdéseket írtak a szolganépnek, ami alapján kvízjátékot játszottak a nappaliban. A szolganép egyik tagja sem remekelt, igaz, a kérdések nagy részét a történelemben és művészetben jártas Éva írta.
Videó



Később viszont Béci és Olivér foglalkozásokat párosítottak az alattvalókhoz, így lett Laciból kiégett rocker, Jerzyből lesifotós, Gigiből bohóc, Évából WC-s néni, Szandikából válóperes ügyvéd, Anikóból médiasztár, Zsófiból látó, Alekoszból pedig fakír. A középosztálynak és a szolganépnek úgy kellett előadnia „hivatását”, mintha állásinterjúra érkezne. A versenyt a középosztályból Laci, a szolganépből Zsófi nyerte.
Videó



Újabb villámok cikáztak a levegőben, amikor megérkezett a vacsora, ugyanis az uralkodók libasültet, a középosztály pizzát és virslit, a szolganép pedig kenyeret, szódát és löncshúst kapott. Közben Éva Alekosszal való kapcsolatán merengett, hiányolja a barátságot, de az Okostojás szerelmet akar és nem hajlandó lejjebb adni. Évát nagyon bántja, hogy ingataggá vált ez a viszony. Végül Éva kimondta, hogy szándékosan kerülte a társaságát.

Alekosz Szandikával vitatta meg a témát, aki felnyitotta a szemét és közölte vele, hogy nincsen közöttük semmi több barátságnál, és csak beképzeli magának, hogy kialakult valami kettejük között. Előrevetítette, hogy ha azt gondolja, ebből szerelem lehet, akkor csak magát fogja kínozni, mert Éva biztosan nem viszonozza az érzéseit.
Videó





Szerda esti összefogalaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.