• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Kubai est a Villában - Alekosz fáradhatatlanul csajozik - Ildikó a médiából tudta meg, hogy szakított vele a szerelme

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

VV ILDIT DOBTÁK

A Villa aerobic oktatójával a médián keresztül szakított kedvese.

A villában mindig történik valami izgalmas és váratlan, de van, ami ugyanannyira állandó. Ez pedig nem más, mint Alekosz törekvése, hogy elrabolja végre valakinek a szívét. Tegnap este Anikó került terítékre. Meg is ágyazott kettejüknek, azonban mire eljött az lefekvés ideje, a mindig magabiztos Alekosz elbizonytalanodott.
Videó



Évát sokszor kritizálják társai, amiért nem veszi ki a részét a házimunkából. Láthatták, hogy a tegnapi adásban Jerzy és Béci arra kéri, hogy legyen aktívabb a házimunkát illetően. A Törtető lány ezért elhatározta, hogy megmutatja, milyen konyhatündér is ő igazából, és nekiállt főzni. Panírozott, párolt és olajban sütött, bár egyik sem ment neki olyan könnyen, így a végén Jerzy mutatta meg neki, hogyan is kell panírozni.
Videó



Titkos szavazást csináltak a Villalakók, ahol mindenkinek meg kellett tippelnie, hogy szerintük, ki lesz a ValóVilág 4. nyertese. A legtöbb szavazatot Béci kapta. Éva és Alekosz pedig hajba kapott azon, hogy a Villa Okostojása Ildire szavazott. Alekosz elmondta, hogy csak azért tette, hogy növelje Ildi önbizalmát.
Videó



Tegnap este a nézők jóvoltából kubai estet tarthattak a Villalakók. A tökéletes kubai életérzéshez pedig nem csak szivar és hideg koktél tartozik, hanem forró tánclépések is. Ezért a villa aerobic oktatója, Ildi hozzálátott, hogy megtanítsa salsázni lakótársait. Alekosz esetében viszont még Ildi elszántsága is kevés volt.
Videó



Egy biztos, Alekosz nem a tánctudásával fogja rabul ejteni a női szíveket, erre pedig ő is gyorsan rájött és visszatért ahhoz, amihez ténylegesen is ért, a szóbeli csajozáshoz. Először Zsófinál, később Szandikánál, végül pedig Évánál is bepróbálkozott, de egyik lány se adta be a derekát.
Videó



A nap végén rossz hír érkezett a villába. A ValóVilág oldalán ugyanis arról szavazhattak a nézők, hogy eláruljuk-e Ildinek, hogy szakított vele a párja. A nézők úgy döntöttek, hogy közöljük Ildivel a rossz hírt. Ildi a hír hallatán sírdogált egy kicsit, de nem a párja elvesztése miatt, hanem anyukája miatt. Villatársa nagyon együttérzőek voltak vele, Éva még meg is ölelte Párbaj ellenfelét.
Videó




Hétfő esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.