• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Nehezen tudják beosztani Villadellájukat a lakók, Gigi kórházba került, Jerzyre újabb büntetés vár

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,


CSITULNAK A KEDÉLYEK A VILLÁBAN

A Villalakók ugyan két táborra szakadtak, a korábbi ellenségeskedések azonban kezdenek megszűnni.

A saját zsebükből, vagyis saját villadellájukból gazdálkodó versenyzőket ugyanis összekovácsolta a megszorítások hete. De azért még a legnyugodtabb pillanatban is tapintható a feszültség.

A megszorítások hetén a Villalakóknak a napi villadella mennyiségüket beosztva kell eldönteniük, hogy milyen ételeket és italokat vásárolnak. Mindenki igényeit azonban nem lehet kielégíteni ennyi pénzből, ezen természetesen többen kiakadnak, sérelmüket pedig szóvá is teszik.
Videó



A folytatásban elrajtol a „Túr dö Villa”: a lakóknak a Balatont kell körbetekerniük szobabiciklijükön. A játékosok először még lelkesedtek az ötletért, de hamar kiderült, hogy nem mindenkinek megy olyan jól a tekerés, mint azt elsőre gondolták. Anikó például gyorsan feladja a versenyt. Természetesen nem várjuk el, hogy „ingyen” teljesítsék a távot versenyzőink: lovaglással és gokartozással jutalmazzuk a jól teljesítő bringásokat.
Videó



Egy biztos: pénzből a Villában soha sincs elég. Pontosan ezért a lakók szeme felcsillant, amikor lehetőséget kapnak arra, hogy roulette-n megduplázzák vagyonukat. A Villa roulette kerekén azonban csak két opció volt. Alekosz képe jelentette a győzelmet, vagyis a duplázást, míg Zsófi fotója a vereséget, vagyis a semmit. A pörgetés a fantasztikus négyesnek nem ment annyira jól, a játék végére az összes pénzüket elveszítették.
Videó



Alekoszéknak rosszul sikerült a roulette-zés, pontosan ezért a kerékpározásban nagyon kellett küzdeniük. A tekerés közben azonban a Párbajról sem feledkeztek meg. A 200 kilométeres távot végül a megadott 11 órán belül, 9 és fél óra alatt sikerült teljesítenie a Villalakóknak, így az étkezés miatt egyelőre nem kell aggódniuk.
Videó



Akadt azonban valaki, akinek az utóbbi napokban meggyűlt a baja az emésztésével. Gigi rosszulléte ráadásul az orvosok közreműködésével sem enyhült, így Béci húgát kórházba kellett szállítani. Jerzy ettől teljesen kikészül, aggodalmában megszegte a két méteres távolságtartásra vonatkozó szabályt, amiért természetesen újabb büntetés jár majd.
Videó



Az összefoglaló végén Alekosz ismét szembe került Olivérrel: természetesen a Villa Vagánya ezúttal is az alváson, vagyis a nem alváson akadt ki. A görög harcos azonban az igazi harcot nem Olivér ellene vívja. Az Okostojás szombaton ugyanis Zsófival mérkőzik meg a bent maradásáért, és hogy a párbajról végül ki térhet vissza nyertesen a villába, azt Önök döntik el.
Videó






Csütörtök esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.